بازی های رایانه ای نوعی سرگرمی هستند که با استفاده از دستگاه های مجهز به پردازشگر الکترونیکی اجرا می شوند. بازی های راینه ای توانایی تولید تصویر روی صفحه نمایشگر را دارند. بازی رایانه ای را میتوان نوعی از بازی های فکری-تخیلی حساب کرد.
براساس نظرسنجی که از 61 هزار نفر در کشور انجام شد، مشخص شد که 23 میلیون نفر از جمعیت ایران بازی رایانه ای می کنند که به طور متوسط روزانه چهل میلیون ساعت را صرف بازی می کنند. طبق همین گزارش، ایرانی ها، حدود 460 میلیارد تومان در سال، برای بازیهای رایانه ای هزینه می کنند.
به دلیل راغب بودن ایرانیان به انجام بازی های کامپیوتری مسابقه بازیسازی موبایلی شریفگیم (ژانر کژوال و هایپرکژوال) برگزار خواهد شد.
مسابقه بازیسازی موبایلی شریفگیم (ژانر کژوال و هایپرکژوال)
در مسابقه بازیسازی دانشگاه شریف آموزش ببینید، تیم خود را بسازید و با همتایان خود رقابت کنید. مسابقه بازیسازی دانشگاه شریف برای برنامهنویسان بازی و دیزاینرها است.
با مراجعه به آدرس https://challenge.sharifgame.com میتوانید ثبتنام خود را به صورت فردی انجام دهید. دقت کنید که ثبتنام به صورت فردی است و نیاز به تشکیل تیم نیست. برای شرکت در کارگاههای آموزشی نیاز به ثبتنام دارید.
جایزه مسابقه بازیسازی دانشگاه شریف برابر با 240 میلیون تومان جایزه نقدی برای تیمهای برتر است که امکان شرکت حضوری و غیرحضوری در شریفگیم وجود دارد. برای شرکت در شریف گیم تا 22 اردیبهشت 1402 فرصت دارید.
اچرش، شیدا. (1398). تحلیل و بررسی کاربردهای بازی های رایانه ای. پویش در آموزش علوم انسانی، 4(16 )، 27-40. SID. https://sid.ir/paper/269491/fa