به گزارش روابط عمومی مرکز اطلاعات علمی جهاددانشگاهی SID، پربازدیدترین مقالات علمی نمایه شده در این پایگاه با موضوع نیروی دریایی براساس میزان بازدید مخاطبان مشخص و معرفی شدند.
داشتن دریا، برای هر کشوری ارزشمند است. در اختیار داشتن دریا نقش زیادی در قدرت آن کشور دارد. استفاده از قدرت دریا در گرو استفادهی درست از منابع و ظرفیتهای آن است. اگر ملتها و دولتها بخواهند مرزهای خود را حفظ کنند و آن را از تجاوز نجات دهند، باید به نیروی دریایی خود توجه ویژهای داشته باشند. نیروی دریایی یکی از سرمایههای ارزشمند کشور است که ظرفیت قابل توجهی برای دفاع از کشور دارد.
به مناسبت دلاوریهای نیروی دریایی ارتش در دفاع از مرزهای کشور، هفتم آذر روز نیروی دریایی ارتش نامگذاری شد. همچنین، هفتم آذر سالروز حماسه آفرینی پرسنل ناوچهی موشکانداز «پیکان» است. به همین مناسبت به بررسی مقالات فارسی با موضوع نیروی دریایی در حوزههای موضوعی مختلف خواهیم پرداخت.
تجزیه و تحلیل مقالات جدید علمی فارسی با موضوع نیروی دریایی
جدول 1، جدیدترین مقالات فارسی مرتبط با نیروی دریایی را نشان میدهد.
براین اساس، مقالات «تاثیر سامانه اتوماسیون اداری بر افزایش کارایی، اثربخشی و بهره وری کارکنان آموزشی و پژوهشی نیروی دریایی»، «مقابله با حملات سایبری-الکترونیکی در سیستمهای راداری نیروی دریایی» و «شناسایی و اولویت بندی عوامل مؤثر بر تاب آوری زنجیره تأمین سامانه آمادوپشتیبانی نیروی دریایی ارتش ج. ا. ا» جدیدترین مقالات فارسی با موضوع نیروی دریایی هستند.
مقالهی «تاثیر سامانه اتوماسیون اداری بر افزایش کارایی، اثربخشی و بهره وری کارکنان آموزشی و پژوهشی نیروی دریایی» در مجله علوم و فناوری دریا منتشر شده است. این مقاله به اهمیت بهکارگیری اتوماسیون اداری در بهرهوری کارکنان معاونتهای آموزش و پژوهش نیروی دریایی میپردازد. مطالعه حاضر در سال 1396 انجام شده است. جامعه آماری این مقاله 257 نفر بوده که با استفاده از روش نمونهگیری به 154 نفر رسید. روش تحقیق این مقاله از لحاظ هدف از نوع کاربردی و از لحاظ روش توصیفی ـ پیمایشی و ابزار گردآوری دادهها، پرسشنامهای است. این مقاله به این نتیجه رسید که بکارگیری اتوماسیون اداری بر اثربخشی، کارایی و بهرهوری کارکنان نیروی دریایی تأثیر داشته و این تأثیر بیشتر از متوسط بوده است.
جهت دسترسی به لینک مقالات جدید با موضوع نیروی دریایی به پیوست 1 در انتهای گزارش مراجعه شود.
جدول 1. مقالات فارسی جدید با موضوع نیروی دریایی
تجزیه و تحلیل مقالات پربازدید علمی فارسی با موضوع نیروی دریایی
جدول 2، مقالات فارسی با موضوع نیروی دریایی که بیشترین بازدید را داشتهاند، نشان میدهد.
براین اساس مقالات «راهبردهای به کارگیری شده از سوی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی دریایی ارتش ج.ا.ایران در دفاع مقدس»، «عوامل فردی و سازمانی مرتبط با فرسودگی شغلی در کارکنان نیروی دریایی» و «شناسایی و مدل سازی عوامل موثر بر توانمندسازی مدیران دریایی» بهترتیب پربازدیدترین مقالات فارسی با موضوع نیروی دریایی هستند.
جدول 1. مقالات فارسی پربازدید با موضوع نیروی دریایی
کلمات کلیدی مقالات فارسی با موضوع نیروی دریایی
کلمات کلیدی عصاره هر مقاله است و نویسنده موضوعات مقاله خود را در کلمات کلیدی نشان میدهد.
شکل 1، کلمات کلیدی بهکار رفته در مقالات فارسی با موضوع نیروی دریایی را نشان میدهد.
براین اساس کلمات کلیدی «نیروی دریایی راهبردی»، «خلیج فارس» و «بازدارندگی» پرتکرارترین کلمات کلیدی بهکار رفته در مقالات فارسی با موضوع نیروی دریایی هستند.
شکل 1. کلمات کلیدی بهکار رفته در مقالات فارسی با موضوع نیروی دریایی
منابع:
جمالی، علی. (1394). راهبردهای به کارگیری شده از سوی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی دریایی ارتش ج.ا.ایران در دفاع مقدس. راهبرد دفاعی، 13(49)، 1-32. SID. https://sid.ir/paper/194374/fa
حاجی بیگلری مزلقانی، مریم، حسام، فرزانه، حاجی بیگلری مزلقانی، محمدرضا، و فراهانی نیک، حسین. (1401). تاثیر سامانه اتوماسیون اداری بر افزایش کارایی, اثربخشی و بهره وری کارکنان آموزشی و پژوهشی نیروی دریایی. علوم و فناوری دریا، 26(102 )، 60-68. SID. https://sid.ir/paper/986482/fa
*************************
پیوست 1. جهت ورود به صفحه مقالات جدید با موضوع نیروی دریایی روی عنوان مقاله کلیک کنید.
* تاثیر سامانه اتوماسیون اداری بر افزایش کارایی، اثربخشی و بهره وری کارکنان آموزشی و پژوهشی نیروی دریایی
* مقابله با حملات سایبری-الکترونیکی در سیستمهای راداری نیروی دریایی
* شناسایی و اولویت بندی عوامل مؤثر بر تاب آوری زنجیره تأمین سامانه آمادوپشتیبانی نیروی دریایی ارتش ج. ا. ا
* اثربخشی آموزش های دانشگاهی مبتنی بر مهارت و توان رزمی در افسران نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران
* فرصت های حقوقی اعمال زور توسط نیروی دریایی در زمان جنگ به عنوان یک ضرورت آموزشی در تدوین راهبرد قدرت دریایی