اکسل ، شرایطی را فراهم می کند تا داده ها را آنالیز کرد. ویژگی مهم اکسل کاربری آسان است. با استفاده از اکسل می توانید داده های بزرگ را هم تجزیه و تحلیل کنید. یکی از امکانات اکسل، این است که می توان با استفاده از آن مقادیر مشخص و یا مقادیر بالا را در سلول ها معین کرد. در این پست با Conditional Formatting و کاربردهای آن ، آشنا خواهیم شد.
ده مقدار بالا با استفاده از Conditional Formatting
اگر اکسلی دارید که دارای مقادیر متفاوت است و می خواهید ده عدد بالاتر را در یک ستون محاسبه کنید راه های متفاوتی وجود دارد. اما یکی از راحت ترین راه ها برای انتخاب ده مقدار برتر استفاده از ده مقدار بالا با استفاده از Conditional Formatting است.
برای انتخاب ده مقدار بالا در اکسل، ابتدا ستون مورد نظر خود را انتخاب کنید .
بعد از انتخاب Conditional Formatting ، نشانگر موس را روی rules top/ bottom قرار دهید.
Top ten items را انتخاب کنید.
از پنجره باز شده می توانید رنگ مقادیر بالاتر اعداد را انتخاب کنید. در این مثال ده عدد بالاتر اکسل با رنگ قرمز مشخص شده اند.
به این ترتیب بالاترین اعدا شما در اکسل با هایلات مشخص می شود.
انتخاب طیف اعداد مشخص با استفاده از Conditional Formatting
یکی دیگر از کاربردهای Conditional Formatting ، انتخاب طیف مشخص اعداد و هایلات آنها به رنگ دلخواه است. برای انتخاب طیف مشخص ، بعد از انتخاب ردیف مورد نظر ، روی Conditional Formatting کلیک کنید.
از گزینه ی highlight cell rules ، between را انتخاب کنید.
مقادیر مورد نظر اعداد را برای انتخاب طیف را وارد کنید. برای مثال اگر بازه ی اعداد ، بین یک تا ده است و می خواهید که اعداد بین هشت تا ده با رنگ سبز مشخص شوند ، در سلول اول عدد هشت و در ستون دوم عدد ده را بنویسید .
با در باکس سوم ، رنگ اعدادی که در این طیف قرار گرفته اند را مشخص کنید. به عنوان مثال می توانید رنگ سبز را انتخاب کنید.
در آخر روی ok کلیک کنید.
نتیجه گیری استفاده از Conditional Formatting
در این پست به معرفی دو روش Conditional Formatting در اکسل ، یعنی انتخاب طیف مشخص اعداد و ده مقدار بالا پرداختیم. یکی دیگر از کاربردهای آن شناسایی مقادیر تکراری است. Conditional Formatting کاربردهای دیگری نیز دارد که با استفاده از آن می توانید سریع تر در اکسل به تجریه و تحلیل داده بپردازید.