به منظور جمع آوری و تدوین اطلاعات کاملی از ساختمان تشریحی چوب های ایران از 51 گونه مطابق استاندارد نمونه برداری و مقطع گیری به عمل آمد و نتایج مطالعات به صورت کتابی تحت عنوان «اطلس چوب های ایران» تهیه گردید. از هر استوانه چوبی به کمک اره یک مقطع چند مکعب گرد نازک تهیه و سپس از هر مقطع گرد نازک به کمک تیغه چاقو چند مکعب مستطیل آماده گردید، به طوری که ابعاد آن ها به منظور محوری، شعاعی و مماسی به ترکیب 8×8×10 میلی متر گردیدند.برای نرم کردن به منظور برش برداری قطعات چوب به مدت 1 تا 2 ساعت در آب پخته شد البته چوب هایی نظیر «تبریزی، توسکا، ارک، نمدار، انجیر و کاج ها» در حالت خام قابل برش برداری بودند، سپس با استفاده از «میکروتوم» با تیغه AO با زاویه انحراف تیغه 15 درجه نسبت به تهیه برش مورد نیاز برای مطالعه مشخصات چوب اقدام گردید.