فیلترها/جستجو در نتایج    

فیلترها

سال

بانک‌ها




گروه تخصصی










متن کامل


مرکز اطلاعات علمی SID1
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1364
  • دوره: 

    16
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    35-42
تعامل: 
  • استنادات: 

    2
  • بازدید: 

    345
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 345

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 2 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نویسندگان: 

اخوان عبدالحمید

نشریه: 

زیتون

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1364
  • دوره: 

    -
  • شماره: 

    48
  • صفحات: 

    44-46
تعامل: 
  • استنادات: 

    1
  • بازدید: 

    246
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 246

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 1 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات : 
  • تاریخ پایان: 

    1365
تعامل: 
  • بازدید: 

    550
کلیدواژه: 
چکیده: 

رنگ زدایی، یکی از مراحل مهم در سلسله عملیاتی است که به منظور بالا بردن کیفیت روغنهای خوراکی و صنعتی استفاده می شود و در طی این مرحله، اکثر مواد رنگی که سبب رنگی شدن روغن می شوند، حذف می کردند بطوریکه روغن تا حد زیادی بی رنگ می گردد. در مرحله تصفیه روغن، بویژه عملیات با سود سوزآور غلیظ، فقط بخش کمی از مواد رنگی حذف می کردند بطوریکه روغن تخم پنبه خام از رنگ سیاه تبدیل به رنگ کهربایی روشن می شود. با وجود اینکه روغن تصفیه شده با آب شستشو داده میشود لیکن پیگمانهای محلول در روغن و قسمتی از مواد صابونی و صمغ ها که در مرحله هیدروژناسیون موجب اشکال میگردند و بعضا ترکیبات رنگی که از درجه سمیت بالایی برخوردارند، همچنان باقی می مانند. بنابراین عملیات رنگ زدایی برای خارج کردن مواد رنگی باقیمانده، بسیار ضروری بنظر می رسد.هر روغنی پس از تصفیه، رنگ مشخصی دارد. رنگ روغن بادام زمینی و کرچک معمولا بدلیل اینکه قسمت اعظم مواد رنگی آنها کاروتن و مقدار کمی کلروفیل است، زرد روشن می باشند. روغن سویا بدلیل کلروفیل زیاد دارای رنگ زرد و سبز روشن است. روغن تخم پنبه تصفیه شده، بدلیل حضور پیگمانهای فنلی زرد کهربایی است. بنابراین می بایست روغن ها را بنا به نوع ترکیب رنگی آنها، عملیات خاصی از رنگزدایی آنها اعمال کرد.رسها و دیگر مواد خاکی، از جمله موادی بودند که بوسیله مهاجرین اروپایی در پاک کردن پشم و مواد دیگر بکار گرفته شده اند. معدنی از Fuller’s Earthe در اوایل سال 1800 در نزدیکی Kent واقع در ایالت Conn و نیز معدن دیگری در نزدیکی شهر Falls ایالت تگزاس بدست آمده بود که تا قبل از جنگ داخلی، به منظور سفید نمودن شکر بکار میرفت. همچنین سرخ پوستان آمریکا از بنتونیت به منظور تمیز کردن پشم استفاده می کردند. طی سالیان دراز از Fuller’s earth به منظور تصفیه روغن ها استفاده می کردند و اولین بار در سال 1895 به منظور تصفیه روغن های معدنی از معدنی در نزدیکی Quincy واقع در ایالات متحده و نیز در آرکانزاس در تصفیه روغن تخم پنبه از آن استفاده گردید.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 550

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
همکاران: 

علی-نیک خواه

کارفرما: 

جهاد دانشگاهی

مجری: 

واحد تهران

اطلاعات : 
  • تاریخ پایان: 

    دی 1365
تعامل: 
  • بازدید: 

    471
کلیدواژه: 
چکیده: 

یکی از علل عمده پایین بودن سطح تولیدات دامی (گوشت، شیر، پشم، …) در ایران کمبود مواد خوراک دام است. تامین مواد خوراکی دام ها از طریق منابع مختلف امکان پذیر است، از جمله استفاده مناسب از مواد زائد یا فرآورده های فرعی کارخانجات صنایع کشاورزی. هدف این پژوهش تعیین ارزش غذایی ضایعات چای به روش شیمیایی و مصرف آن در تغذیه گوساله های پرواری بوده است. نمونه های ضایعات چای حاصله از کارخانجات چای سازی در ایران مورد تجزیه شیمیایی قرار گرفت. این ماده خوراکی در جیره غذایی گوساله های «هلشتین» و «بومی» به مقدار ده درصد کل جیره مورد استفاده قرار گرفت. نتایج این پژوهش نشان می دهد که ضایعات چای از نظر ترکیبات شیمیایی می تواند در جیره غذایی دام ها مصرف شود. از لحاظ درصد پروتئین خام (18.39) این ماده خوراکی را می توان به عنوان مکمل پروتئین در جیره نشخوار کنندگان به کار برد. افزایش وزن و بازده غذایی گوساله هایی که از جیره بدون ضایعات چای و جیره حاوی ضایعات چای تغذیه شده بودند به ترتیب برابر 182.09 کیلوگرم، 6.37، 170.40 کیلوگرم و 6.87 در مدت 157 روز بود و هیچ تفاوت معنی داری هم بین گوساله های «هلشتین» و «بومی» ملاحظه نشد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 471

همکاران: 

رضا-اسدی مقدم

کارفرما: 

جهاد دانشگاهی

مجری: 

واحد تهران

اطلاعات : 
  • تاریخ پایان: 

    مرداد 1365
تعامل: 
  • بازدید: 

    491
کلیدواژه: 
چکیده: 

تلاقی دادن بین نژادهای مختلف (گوسفندان) یکی از روش های افزایش تولید است. در این تحقیق با شناخت پتانسیل ژنتیکی دو نژاد بومی گوسفند «مغانی» و «بلوچی» از نظر رشد و تولید پشم، تلاقی های زیر انجام پذیرفت: قوچ مغانی×میش مغانی قوچ مغانی×میش بلوچی قوچ بلوچی×میش بلوچی قوچ بلوچی×میش مغانی نتایج به دست آمده از بررسی خصوصیات رشد، قدرت پرواز و بازده غذایی، صفات مربوط به لاشه و همچنین صفات مختلف مربوط به خصوصیات پشم شامل طول تار پشم، ظرافت پشم، راندمان پشم و تراکم پشم نشانگر تفاوت های قابل ملاحظه در خصوصیات دیگر شده که این امر ناشی از نتایج تلاقی های انجام شده است.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 491

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1366
  • دوره: 

    -
  • شماره: 

    53
  • صفحات: 

    0-0
تعامل: 
  • استنادات: 

    2
  • بازدید: 

    214
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 214

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 2 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
نویسندگان: 

طاهرپوردری نصرت اله

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1367
  • دوره: 

    0
  • شماره: 

    44
  • صفحات: 

    15-53
تعامل: 
  • استنادات: 

    3
  • بازدید: 

    285
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 285

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 3 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نشریه: 

فنی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1367
  • دوره: 

    -
  • شماره: 

    37
  • صفحات: 

    0-0
تعامل: 
  • استنادات: 

    3
  • بازدید: 

    281
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 281

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 3 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1370
  • دوره: 

    -
  • شماره: 

    63
  • صفحات: 

    0-0
تعامل: 
  • استنادات: 

    1
  • بازدید: 

    285
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 285

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 1 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1371
  • دوره: 

    -
  • شماره: 

    67
  • صفحات: 

    0-0
تعامل: 
  • استنادات: 

    1
  • بازدید: 

    255
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 255

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 1 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
litScript
telegram sharing button
whatsapp sharing button
linkedin sharing button
twitter sharing button
email sharing button
email sharing button
email sharing button
sharethis sharing button