2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه فارسی
JOURNAL OF NUTRITION SCIENCES & FOOD TECHNOLOGY
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
بیشتر
بازدید 796
نسخه انگلیسی
ارزیابی تاثیر مصرف روزانه دوغ غنی شده با ویتامین D و توام ویتامین D و کلسیم بر غلظت های سرمی فراورده های نهایی گلیکاسیون و لیپوپروتئین کم چگال اکسیده در مبتلایان به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی شاهددار
طیبی نژاد نیما | نیستانی تیرنگ | رشیدخانی بهرام | نیکویه بهاره | کلایی علی | شریعت زاده نسترن | زاهدی راد ملیحه
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بازدید 597
اثر افزودن پودر دانه های خرفه بر ویژگی های شیمیایی، پروفایل اسیدهای چرب و کیفیت حسی نان
فتح نژادکاظمی رزیتا | پیغمبردوست سیدهادی | آزادمرددمیرچی صدیف | نعمتی محبوب | رافت سیدعباس | نقوی سعید
بازدید 690
ارتباط الگوهای غذایی غالب با عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی در زنان
حقیقت دوست فهیمه | زری باف فاطمه | آزادبخت لیلا | اسماعیل زاده احمد
بازدید 877
بررسی اثر دو گونه صمغ کتیرا بر برخی ویژگی های رئولوژیک، فیزیکی و حسی نوشیدنی شیر خرما
کشتکاران مریم | محمدی فر محمدامین | اسدی غلامحسین
بازدید 721
تاثیر مصرف تک مرحله ای مکمل کافئین بر غلظت سرمی کورتیزول، HSP72 و تعداد گویچه های سفید خون در مردان ورزشکار
جمالی قراخانلو بهرام | آمقانی اکرم | توفیقی اصغر | جمالی علی | شیری محمدرضا
بازدید 717
تاثیر درجه استخراج آرد، میزان آنزیم آسپارژیناز، دما و مدت زمان پخت بر تشکیل آکریلامید در نان سنگک
واحدی حبیب | عزیزی محمدحسین | کبارفرد فرزاد | برزگر محسن | حمیدی اصفهانی زهره
بازدید 742
ارزشیابی حسی و میزان پذیرش شیر غنی شده با کلسیم و ویتامین D از نظر کودکان دبستانی شهر تهران
امیدوار نسرین | ابتهی میترا | نیستانی تیرنگ | حاجی فرجی مجید
بازدید 612
اثر اسید آسکوربیک به همراه پوشش پروتئین آب پنیر بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال: ارزیابی بار میکروبی و ویژگی های شیمیایی
خضری احمدآباد محمد | رضایی مسعود | اجاق سیدمهدی
بازدید 610
مقایسه تاثیر مکمل های کربوهیدرات و کربوهیدرات - پروتئین بر سطوح پروتئین شوک گرمایی 72 (HSP72) طی فعالیت های تناوبی فوتبال
هاشمی ایوب | فرامرزی محمد | برقرار مریم | خازنی علی | امانی صادق | بنی طالبی ابراهیم
بازدید 846
اثرات افزودن جوانه گندم بر ویژگی های شیمیایی، حسی، پخت و میکروبی پاستا
شاکری واله | غیاثی طرزی بابک | قوامی مهرداد
بازدید 834
ارزیابی مقالات فارسی تغذیه ای در نشریات علمی - پژوهشی کشور طی سال های 89-1385: فرصتی برای تغییر سیاست پژوهش های تغذیه ای
خوشنویسان فرناز | حاجی فرجی مجید | سالارکیا ناهید | امین پور آزاده | راثی مریم | عباسقلی نرگس
بازدید 800
تاثیر تغییرات توام pH و نمک کلسیم بر رفتار جریانی مخلوط صمغ های زانتان و ژلان
همت زاده دستگردی سینوش | حجت الاسلامی محمد | عیوض زاده اورنگ
بازدید 847