2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه فارسی
JOURNAL OF NUTRITION SCIENCES & FOOD TECHNOLOGY
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
بیشتر
بازدید 1378
نسخه انگلیسی
بررسی اثرات ضدسرطانی فلاونوئیدها بر مبنای مسیر انتقال پیام
شهبازی رقیه | داوودی سیدحسین | اسمعیلی سعیده
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بازدید 734
نقش پروبیوتیکها در پیشگیری و درمان اسهال عفونی در کودکان
ابراهیمی شریف | کرم امان محمد | روحی میلاد | محمدی رضا | دلشادیان زهره | مرتضویان سیدامیرمحمد | شادنوش مهدی
بازدید 1043
کاربرد نانوحاملهای لیپوزومی حاوی آنزیم در تولید و رسیدن پنیر
محمدی مهرداد | جهادی مهشید | احسانی محمدرضا | خسروی دارانی کیانوش
بازدید 732
کاربرد دی اکسیدکربن فوق بحرانی در استخراج و تصفیه روغن های گیاهی
نعمت الهی آمنه | مشایخ مرتضی | سهراب وندی سارا | خسروی دارانی کیانوش | برارنژادباریکی ایمان
بازدید 1413
کاربرد هیدروکلوئیدها در پایدارسازی سیستم های امولسیونی
کریمی نرجس | محمدی فر محمدامین | فرضی مینا
بازدید 1482
اثر ویتامین D در خطر بروز سرطان پستان
جمشیدی نائینی یاسمن | داوودی سیدحسین | اسمعیلی سعیده
بازدید 1627
قارچ خوراکی: قهوه ای شدن آنزیمی و روش های مهار آن
محمدی مهرداد | جهادی مهشید | خسروی دارانی کیانوش
بازدید 1217
کاربرد میوه و سبزی به عنوان محیط پایه برای تولید نوشیدنی های پروبیوتیک غیرلبنی
نعمت الهی آمنه | سهراب وندی سارا | مرتضویان فارسانی سیدامیرمحمد | برارنژادباریکی ایمان
بازدید 1076