Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مشخصات نشــریه/اطلاعات دوره

نتایج جستجو

2558

نتیجه یافت شد

مرتبط ترین ها

اعمال فیلتر

به روزترین ها

اعمال فیلتر

پربازدید ترین ها

اعمال فیلتر

پر دانلودترین‌ها

اعمال فیلتر

پر استنادترین‌ها

اعمال فیلتر

تعداد صفحات

27

انتقال به صفحه

آرشیو

سال

دوره(شماره)

مشاهده شمارگان

مرکز اطلاعات علمی SID1
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1393
  • دوره: 

    30-2
  • شماره: 

    4
  • صفحات: 

    457-471
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    823
  • دانلود: 

    213
چکیده: 

در این پژوهش اثر نوع پوشش بسته بندی و محل قرار گیری ورقه های آزاد کننده گاز دی اکسید گوگرد برکنترل پوسیدگی های قارچی، صفات کیفی و باقیمانده سولفیت در انگور رشه (سیاه سردشت) طی نگهداری در سردخانه در دو سال 1386 و 1387 مورد بررسی قرار گرفت. اثر سه سطح متفاوت ورقه های سولفور با غلظت یک گرم بر کیلوگرم (یک ورقه کامل در بالای جعبه، نصف ورقه در بالای و نصف دیگر در پایین جعبه و بدون ورقه سولفور) همراه با دو نوع پوشش پلاستیکی (سوراخ دار و بدون سوراخ) و چهار زمان نمونه برداری (قبل از انبارداری 45، 90 و 135 روز) در طول دوره نگهداری (135 روز) در سردخانه، بر درصد کاهش وزن، سفید شدگی حبه ها، درصد آلودگی قارچی، خشکیدگی و تغییر رنگ چوب خوشه، چروکیدگی حبه ها، طعم و مزه و باقیمانده سولفیت داخل حبه ها اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که تیمار ورقه های سولفور در طی زمان انبارداری به طور معنی داری میزان کاهش وزن، چروکیدگی چوب خوشه و حبه، آلودگی قارچی و پوسیدگی را کاهش و مقدار سفید شدگی حبه ها و تغییر طعم و مزه را افزایش داد. تیمار پوشش بدون سوراخ به طور معنی داری میزان کاهش وزن و خشکیدگی چوب خوشه را کاهش داد. بیشترین مقدار سولفیت به ترتیب با مقادیر 17.5 و 15.58 قسمت در میلیون در تیمار یک و دو ورقه سولفور همراه پوشش بدون سوراخ بدست آمد. در حالیکه در پوشش سوراخ دار مقدار سولفیت در هر دو تیمار کاربرد ورقه های سولفور 9.34 قسمت در میلیون بود که از حد مجاز 10 قسمت در میلیون پایین تر بود. برای افزایش عمر نگهداری انگور رشه، کاهش سفید شدگی و تغییر طعم و مزه انگور در سردخانه با کمترین باقیمانده سولفیت در میوه ها، استفاده از یک ورقه سولفور در بالای انگورهای بسته بندی شده با پوشش پلاستیکی سوراخ دار و یا استفاده از نصف ورقه با پوشش بدون سوراخ توصیه می شود.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 823

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 213 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1393
  • دوره: 

    30-2
  • شماره: 

    4
  • صفحات: 

    473-485
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    361
  • دانلود: 

    207
چکیده: 

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 361

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 207 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نویسندگان: 

زمانیان محمد

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1393
  • دوره: 

    30-2
  • شماره: 

    4
  • صفحات: 

    375-387
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    358
  • دانلود: 

    112
چکیده: 

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 358

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 112 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1393
  • دوره: 

    30-2
  • شماره: 

    4
  • صفحات: 

    389-400
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    951
  • دانلود: 

    277
چکیده: 

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 951

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 277 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1393
  • دوره: 

    30-2
  • شماره: 

    4
  • صفحات: 

    441-456
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    426
  • دانلود: 

    283
چکیده: 

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 426

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 283 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1393
  • دوره: 

    30-2
  • شماره: 

    4
  • صفحات: 

    421-439
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    255
  • دانلود: 

    132
چکیده: 

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 255

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 132 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1393
  • دوره: 

    30-2
  • شماره: 

    4
  • صفحات: 

    357-373
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    363
  • دانلود: 

    143
چکیده: 

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 363

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 143 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1393
  • دوره: 

    30-2
  • شماره: 

    4
  • صفحات: 

    401-420
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    506
  • دانلود: 

    202
چکیده: 

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 506

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 202 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1393
  • دوره: 

    30-2
  • شماره: 

    4
  • صفحات: 

    365-385
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    880
  • دانلود: 

    570
چکیده: 

به منظور مطالعه اثر رقابتی سلمه تره بر فنولوژی و عملکرد ذرت دانه ای رقم هیبرید 604 آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب با طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در سال 1387 در مزرعه آزمایشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در منطقه کرکج تبریز اجرا شد. تیمارها شامل ترکیب پنج سطح تراکم سلمه تره (1، 4، 8، 12 و 16 بوته در هر متر طول از ردیف) در چهار سطح زمان نسبی سبز شدن آن (همزمان، 10، 20 و 30 روز پس از سبز شدن ذرت) همراه با شاهد عاری از علف هرز بود. نتایج نشان داد که با 30 روز تاخیر در سبز شدن سلمه تره نسبت به ذرت فیلوکرون برگ ذرت 1.5 روز کاهش پیدا کرد. زمان تا ظهور گل آذین نر از 61 روز در شاهد و سطوح تراکم 1 و 4 بوته سلمه تره در هر متر طول از ردیف کاشت به ترتیب به 66 و 67 روز در تراکم های 12 و 16 بوته آن در هر متر از ردیف افزایش یافت. رقابت سلمه تره موجب کاهش معنی دار عملکرد دانه ذرت شد. شدت تاثیر زمان سبز شدن سلمه تره بر عملکرد دانه ذرت بیشتر از تراکم آن بود. کاهش عملکرد دانه ذرت در زمان های اول تا چهارم سبز شدن سلمه تره نسبت به شاهد به ترتیب 64%، 38%، 15% و 8% و در تراکم های مختلف سلمه تره به ترتیب صفر، 23%، 35%، 46% و 53% بود. مدل دو پارامتری کوزنس و همکاران از دقت و کارآیی بالاتری در شبیه سازی عملکرد دانه ذرت برخوردار بود.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 880

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 570 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1393
  • دوره: 

    30-2
  • شماره: 

    4
  • صفحات: 

    387-401
تعامل: 
  • استنادات: 

    1
  • بازدید: 

    858
  • دانلود: 

    605
چکیده: 

به منظور ارزیابی عملکرد، اجزا عملکرد و خصوصیات مرفولوژیک در ارقام زمستانه کلزای سازگار با مناطق سرد و خشک ایران و تعیین ارقام پرمحصول، آزمایش مزرعه ای در سال های زراعی 1386– 1385 و 1387– 1386 در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی، اراک واقع در عرض جغرافیایی 34 درجه و 5 دقیقه شمالی و طول جغرافیایی 49 درجه و 42 دقیقه شرقی و ارتفاع 1775 متر از سطح دریا اجرا شد. در این آزمایش 15 رقم زمستانه کلزا در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی و در سه تکرار مورد ارزیابی و مقایسه قرار گرفتند. نتایج نشان داد که ارقام لیکورد (2895 کیلوگرم در هکتار)، مودنا (2860 کیلوگرم در هکتار) و اوکاپی (2139 کیلوگرم در هکتار) به ترتیب در مقایسه با سایر ارقام عملکرد دانه در هکتار بالاتری را داشتند. به منظور بررسی اثر منابع آلی و شیمیایی نیتروژن بر عملکرد، ترکیب اسیدهای چرب و میزان عناصر ریزمغذی دانه ارقام پرمحصول کلزا در سال زراعی 1388– 1387 در همان منطقه آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی و در سه تکرار انجام شد. تیمارها شامل ارقام کلزا دارای سه سطح V1(اوکاپی ، V2 (مودنا) و V3 (لیکورد) و منابع نیتروژن (بر مبنای 150 کیلوگرم نیتروژن در هکتار) در سه سطح N1 (آزوکمپوست)، N2 (50% آزوکمپوست+50% اوره) و N3 (اوره) بودند. در این آزمایش، لیکورد بیشترین عملکرد دانه (3479 کیلوگرم در هکتار)، گلوکوزینولات (6.9 میکروگرم بر کیلوگرم)، اسیدهای چرب استئاریک (2.2%) و لینولنیک (17.2%)، میزان عناصر ریزمغذی آهن (365.6 قسمت در میلیون)، روی، مس (5.9 قسمت در میلیون) و منگنز (182.5 فسمت در میلیون) را داشت. تغذیه تلفیقی از نظر عملکرد دانه (3511.5 کیلوگرم در هکتار)، محتوی عناصر ریزمغذی نظیر مس (5.9 قسمت در میلیون) و منگنز دانه (179.7 قسمت در میلیون) بر تیمارهای دیگر برتری نشان داد. نتایج نشان داد که با افزایش عملکرد دانه، کیفیت روغن کلزا کاهش یافت. در این تحقیق تیمار آزوکمپوست کیفیت روغن را افزایش داد ولی تغذیه تلفیقی و رقم لیکورد از نظر عملکرد دانه نسبت به دیگر تیمارها برتری داشت.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 858

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 605 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 1 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نویسندگان: 

رزمی نسرین

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1393
  • دوره: 

    30-2
  • شماره: 

    4
  • صفحات: 

    403-418
تعامل: 
  • استنادات: 

    2
  • بازدید: 

    954
  • دانلود: 

    648
چکیده: 

به منظور تعیین اثر تاریخ کاشت و تراکم بوته بر برخی خصوصیات زراعی، عملکرد دانه و اجزای آن در ژنوتیپ های سویا، در سال های زراعی 1386 و 1387 این آزمایش به صورت کرت های دو بار خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در 3 تکرار در مزرعه تحقیقاتی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل (مغان) اجرا شد. چهار تاریخ کاشت 25 خرداد، 10 تیر، 25 تیر و 10 مرداد در کرت های اصلی، سه ژنوتیپ برتر سویا Williams،L17  و Hamilton × Essex  در کرت های فرعی و سه تراکم بوته 30، 40 و 50 بوته در متر مربع در کرت های فرعی فرعی قرارگرفتند. نتایج نشان داد که با تاخیر در تاریخ کاشت میزان عملکرد دانه کاهش یافت. بیشترین و کمترین مقدار عملکرد دانه به ترتیب مربوط به تاریخ کاشت 25 خرداد با 3593 کیلوگرم در هکتار و تاریخ کاشت 10 مرداد با 2609 کیلوگرم در هکتار بود. با افزایش تراکم بوته ارتفاع بوته و تعداد دانه در متر مربع افزایش و تعداد غلاف در بوته کاهش یافت. تراکم 50 بوته در متر مربع مناسب ترین تراکم برای ژنوتیپ های مورد مطالعه از نظر عملکرد دانه بود. در بین ژنوتیپ ها نیز از لحاظ طول دوره رشد و عملکرد دانه تفاوت معنی داری وجود داشت. در این تحقیق ژنوتیپ Hamilton × Essex با عملکرد دانه 3784 کیلوگرم در هکتار بیشترین مقدار عملکرد دانه را در تاریخ کاشت 25 خرداد و تراکم 50 بوته در متر مربع تولید کرد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 954

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 648 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 2 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    2011
  • دوره: 

    26-2
  • شماره: 

    4
  • صفحات: 

    419-433
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    255
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

Changes in some of defense compounds such as peroxidase enzyme activity and amount of total phenol in treated Golden Delecious apple fruits with an antagonist isolate of Pseudomonas fluorescens (isolate F7) and Penicillium expansum, the cause of blue mould was studied. Extraction and measurement of peroxidase enzyme activity and total phenol was performed in 3, 6, 9 and 12 days after inoculation of the fungus. Results showed that in simultaneously inoculated apple fruits with the bacterium and pathogen, peroxidase enzyme activity and total phenol increased significantly as compared to the control. Maximum peroxidase enzyme activity and total phenol were recorded nine days after inoculation of fungus. Results suggested that increase in peroxidase enzyme activity and total phenol can be attributed to induction of the defense compounds in apple fruits by P. fluorescens isolate.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 255

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نویسندگان: 

محبوب خمامی علی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1393
  • دوره: 

    30-2
  • شماره: 

    4
  • صفحات: 

    435-444
تعامل: 
  • استنادات: 

    1
  • بازدید: 

    7705
  • دانلود: 

    912
چکیده: 

برای تعیین آثار جایگزینی ورمی کمپوست کود گاوی + خاک اره (نسبت حجمی 80 به 20) با پیت در بستر کشت پیت + پرلیت (نسبت حجمی 1:2) بر گیاه برگ زینتی دیفن باخیا (Diffenbachia amonea)، ابتدا خاک اره در اختیار کرم خاکی قرار داده شد و بعد از تولید ورمی کمپوست، قلمه های ریشه دارشده گیاه در بستر شاهد پیت + پرلیت (نسبت حجمی 1:2) و بسترهای با جایگزینی 25، 50، 75 و 100% ورمی کمپوست کود گاوی + خاک اره بجای پیت (پیت + پرلیت) کشت شدند. نیتروژن، پتاسیم، کلسیم و منیزیم (در گیاه و خاک)، ارتفاع گیاه، قطر، وزن تر ساقه و برگ، وزن خشک ساقه و برگ و وزن تر ریشه، تخلخل تهویه ای، ظرفیت نگهداری آب، تخلخل کل، جرم مخصوص ظاهری و جرم مخصوص حقیقی اندازه گیری شدند. نتایج نشان داد که افزایش سطوح ورمی کمپوست کود گاوی + خاک اره در جایگزینی با پیت بطور معنی داری (P≤0.05) نیتروژن، فسفر، پتاسیم، کلسیم و منیزیم را در برگ و بسترکشت دیفن باخیا افزایش داد و بیشترین مقدار آن در 100% ورمی کمپوست کود گاوی + خاک اره حاصل شد. 50% ورمی کمپوست کود گاوی + خاک اره بیشترین ارتفاع گیاه (10.23 سانتی متر) و 25% ورمی کمپوست کود گاوی + خاک اره بیشترین قطر ساقه گیاه (23.46 میلی متر)، وزن تر ساقه و برگ (56.81 گرم)، وزن خشک ساقه و برگ (5.83 گرم) و وزن تر ریشه (64.07 گرم) و وزن خشک ریشه (6.21 گرم) را داشتند. با افزایش سطوح ورمی کمپوست کود گاوی+ خاک اره قدرت نگهداری آب در بستر کشت در مقایسه با پیت افزایش یافت و بیشترین مقدار آن (73.6 درصد) نیز در 100% ورمی کمپوست کود گاوی + خاک اره بود.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 7705

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 912 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 1 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نویسندگان: 

کرمی محمدجواد

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1393
  • دوره: 

    30-2
  • شماره: 

    4
  • صفحات: 

    445-456
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    2060
  • دانلود: 

    828
چکیده: 

به منظور تعیین اثر شدت هرس و طول شاخه بارده بر عملکرد و کیفیت انگور سیاه سمرقندی و بررسی واکنش این رقم به دو سطح شدت هرس (سبک با فرمول 20+40 و شدید با فرمول 20+20) و سه سطح طول شاخه بارده (3، 6 و 9 جوانه ای) این تحقیق بصورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار و در سه سال زراعی 86-1383 در منطقه بوانات فارس اجرا گردید. نتایج نشان داد که اثر شدت هرس بر عملکرد و TSS (P≤0.05)، بر وزن خوشه، تعداد خوشه و باردهی جوانه ها (P≤0.01) معنی دار بود. اثر تعداد جوانه بر روی شاخه بارده بر عملکرد، تعداد خوشه و باردهی جوانه (P≤0.01) معنی دار بود، ولی بر وزن خوشه معنی دار نبود. اثر متقابل شدت هرس × طول شاخه بارده بر عملکرد، تعداد خوشه، وزن خوشه،TSS  و باردهی جوانه (P≤0.01) معنی دار بود، اما بر pH و مقدار اسید میوه معنی دار نبود. هرس سبک با تعداد سه جوانه بر روی هر شاخه بارده برای این رقم توصیه می شود.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 2060

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 828 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نویسندگان: 

دارابی عبدالستار

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1393
  • دوره: 

    30-2
  • شماره: 

    4
  • صفحات: 

    457-471
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    829
  • دانلود: 

    994
چکیده: 

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 829

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 994 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
telegram sharing button
whatsapp sharing button
linkedin sharing button
twitter sharing button
email sharing button
email sharing button
email sharing button
sharethis sharing button