2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
تاثیر شرایط فرآوری بر روی ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و رفتار جریان کنسانتره آب نارنج
نصیری مهشید | فرحناکی عسگر | نیاکوثری مهرداد | مجذوبی مهسا | مصباحی غلامرضا
پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 756
تاثیر تیمارهای مختلف بر تغییر رنگ و مدلسازی ریاضی رفتار خشک شدن ترخینه در خشک کن هوای داغ
طباطبایی یزدی فریده | قیطران پور آرش | علیزاده بهبهانی بهروز | مرتضوی سیدعلی | محبی محبت
بازدید 804
ویژگی های رئولوژیکی و بافتی بستنی حاوی صمغ دانه شاهی
سقایی شهری احسان | کاراژیان حجت | محمدی نافچی عبدالرضا
بازدید 937
تاثیر آرد برنج قهوهای و امولسیفایر منو و دی گلیسیرید بر برخی ویژگیهای کیفی نان سنگک سنتی
موحد سارا | حیدری فاطمه | احمدی چناربن حسین
بازدید 648
تاثیر لیپاز و پروتئاز میکروبی در تسریع توسعه عطر و طعم پنیر فتای ایرانی فراپالایش
صلحی پریسا | صادقی ماهونک علیرضا | حصاری جواد | قربانی محمد | اعلمی مهران
بازدید 928
بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از محصولات جانبی صنایع گوشت به کمک روش سطح پاسخ
مشگین فر نسیم | صادقی ماهونک علیرضا | ضیایی فر امان محمد | قربانی محمد | کاشانی نژاد مهدی
بازدید 1113
تاثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده و صمغ زانتان بر ماندگاری نان سنگک
چراغی دهدزی سیما | همدمی ناصر
بازدید 708
ارزیابی رنگ چیپس سیب زمینی با تکنیک پردازش تصویر
یزدانپناه گنگچین منوچهر | ضیایی فر امان محمد
بازدید 1573
تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، رئولوژیکی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب
عربشاهی سعیده | اعلمی مهران | امیری عقدایی سیدسهیل
بازدید 1221
ایجاد اتصالات عرضی بین پروتئینهای شیر و سویا در ماست بدون چربی توسط آنزیم ترانس گلوتامیناز و بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آن
سلیمان پوری رعنا | زینالی فریبا | خسروشاهی اصل اصغر | مددلو اشکان
بازدید 741
بررسی امکان جایگزینی کربوکسی متیل سلولز با صمغ کتیرا بر ویژگیهای فیزیکی و حسی بستنی
رفتنی امیری زینب | احمدی محمدابراهیم
بازدید 973
رئولوژیکی دینامیک (نوسانی) پنیرپیتزای پروسس آنالوگ حاوی نشاسته سیب زمینی اصلاح شده در جایگزینی جزئی کازئینات
رضاییان عطار فرناز | حصاری جواد | جدیری حسین
بازدید 1060