2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
تاثیر نوع پیش عمل آوری انگور بر روی همدماهای رطوبت
محترمی فروغ | اسمعیلی محسن
پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 663
مقدار آفلاتوکسین های تام و M1 در شیر و گوشت گاومیش کشتاری شمال غرب ایران
محمودی رزاق | زارع پیمان
بازدید 636
اثر پودر شیر سویا بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، میکروبی و حسی بستنی سویای پروبیوتیک تخمیری
همایونی راد عزیز | نوروزی شراره | اصغری جعفرآبادی محمد
بازدید 1055
بهینه سازی فرآیند کنترل قهوه ای شدن و آبگیری اسمزی در حلقه های سیب نیمه مرطوب توسط روش سطح پاسخ
رشیدنژاد ساناز | پیروزی فرد میرخلیل
بازدید 616
ویژگی های فیزیکی و مکانیکی سه واریته سیب زمینی برای تولید فرآورده های سرخ شده
طاهری اعظم | قنبریان داوود
بازدید 864
ارزیابی خواص فیزیکی و شیمیایی سه گونه زرشک بومی ایران
فرهادی چیتگر محمد | وریدی مهدی | وریدی محمدجواد | شهیدی فخری
بازدید 1201
پیشگویی شار ترواه و درصد دفع کلرید سدیم طی فرآیند نانوفیلتراسیون فاضلاب ستونهای رنگبری توسط شبکه های عصبی مصنوعی
صالحی فخرالدین | رضوی سیدمحمدعلی
بازدید 615
تاثیر مواد بسته بندی محتوی نانو ذرات نقره و سیلیکات رس بر ویژگیهای کیفی پس از برداشت میوه گیلاس رقم سیاه مشهد
زندی ناوگران خه بات | ناصری لطفعلی | اسمعیلی محسن
بازدید 785
شناسایی ترکیبات فنولی عصاره برگ درخت نیم به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و ارزیابی قدرت آنتی اکسیدانی آنها
رحمانی فاطمه | حدادخداپرست محمدحسین | الهامی راد امیرحسین | خانزاده فرهاد
بازدید 1142
اثرات پرتوتابی الکترون شتابدار و نگهداری در سرمای بالای صفر بر روی ویژگی های میکروبی، شیمیایی و ارگانولپتیکی گوشت بلدرچین
پورحسنی علیرضا | زینالی فریبا
بازدید 707
تاثیر درون پوشانی بر زندهمانی بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B94) و ویژگیهای کیفی ماست قالبی
امین الاسلامی لیلا | خسروشاهی اصل اصغر | زمردی شهین
بازدید 723
تاثیر دمای نگهداری بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس آزاد و کپسوله شده در آب سیب
شیخ قاسمی شهره | زمردی شهین
بازدید 910