2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
تاثیر بتا-فروکتان استخراج شده از ریشه شنگ بر رشد بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و اشرشیاکلی در شرایط آزمایشگاهی
نوربخش لادن | محمدی ثانی علی | میلانی الناز | منصوری الهه
پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 562
تولید کنسانتره پروتئینی سبوس برنج (رقم هاشمی) و بررسی برخی از ویژگیهای کاربردی آن
احمدی فرد نصراله | عابدیان کناری عبدالمحمد | معتمدزادگان علی
بازدید 1026
سینتیک جذب روغن، خروج رطوبت و تغییرات بافت طی سرخ کردن خلال سیب زمینی
بیکی حامد | همدمی ناصر
بازدید 741
بهینه سازی فرآیند خشک کردن لایه نازک موز به روش سطح پاسخ
کریمی فاطمه | دهقان نیا جلال | قنبرزاده بابک
بازدید 1075
اثر آنزیم نئوتراز بر درجه هیدرولیز، بازیافت نیتروژنی و طول زنجیره پپتیدی پروتئین گوش کوسه چانه سفید
شکرپور رودباری ریحانه | معتمدزادگان علی | حسینی پرور سیدهاشم | اویسی پور محمودرضا
بازدید 886
تاثیر تیمار آب گرم بر فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز و برخی خواص کیفی و عمر انباری میوه انگور رقم بیدانه سفید
اصغری محمدرضا | شهامت محمد
بازدید 902
تعیین مقدار گلیسیریزین و برخی از ترکیبات شیمیایی واریته های شیرین بیان در استان اردبیل
فتحی آچاچلویی بهرام | بدرزاده میکاییل
بازدید 1126
اثر آنتی اکسیدانی اسانس آویشن شیرازی و پونه کوهی روی گوشت مرغ نگهداری شده در دمای 4oC
بهنوش بهنام | علی اکبرلو جواد
بازدید 1256
تولید پنیر سفید فراپالایشی آنالوگ با جایگزنی بخشی از چربی شیر با کره گیاهی
منافی دیزج یکان مهناز | مظاهری تهرانی مصطفی
بازدید 1024
ویژگی های رئولوژیکی و پایداری دوغ حاوی نعناع تولید شده با فناوری ژل سیال با استفاده از ترکیب پروتئین آب پنیر واسرشته-زانتان
باقری لیلا | مددلو اشکان
بازدید 865
مطالعه تاثیر استفاده از پرمیات حاصل از تغلیظ شیر به روش اولترافیلتراسیون و صمغ زدو بر ویژگی های کیفی دوغ
نبی زاده فرناز | خسروشاهی اصل اصغر | زمردی شهین
بازدید 807
بررسی آلودگی برنج های وارداتی پر مصرف در شهر تبریز به آلاینده های فلزی کادمیوم، سرب و آرسنیک
رضائیان عطار فرناز | حصاری جواد
بازدید 1538