2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
ویژگی های کیفی پاستای پیکولی غنی شده با سبوس گندم
موسوی سیده زکیه | محمدزاده میلانی جعفر | روزبه نصیرایی لیلا
پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 872
کاربرد امواج اولتراسونیک در فرآیند صمغ گیری روغن های سویا و آفتابگردان
محمودفشندی حمید | قوامی مهرداد | قراچورلو مریم | عباسی رویا
بازدید 986
تاثیر برخی از صمغ ها بر پایداری و خواص کیفی دوغ تولید شده با فناوری ژل سیال به روش سطح پاسخ (RSM)
لقایی لادن | زمردی شهین
بازدید 887
بررسی تاثیر فرآیند حرارتی خشک بر ویژگی های تغذیه ای و فیزیکی شیمیایی جوانه گندم به عنوان یک مکمل غذایی فراسودمند
هاشمی گهرویی هادی | غیاثی فاطمه | اسکندری محمدهادی | مجذوبی مهسا
بازدید 969
بررسی کارایی تیمارهای گاز ازن، پوشش کیتوزان و دما در طول نگهداری خرمای مضافتی و بهینه یابی شرایط نگهداری به روش سطح پاسخ
سرحدی حمید | حدادخداپرست محمدحسین | صداقت ناصر | محبی محبت | میلانی الناز
بازدید 1841
اثر صمغ عربی و صمغ کتیرا بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست بازساخته پروبیوتیک
فرجی فاطمه | پوراحمد رضوان | هاشمی روان مهناز
بازدید 1021
اثرات ضدمیکروبی آب انار با کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی بر گوشت مرغ منجمد
بازرگانی گیلانی بهناز | تاجیک حسین | علی اکبرلو جواد | خلقی دانشه
بازدید 973
تاثیر پروتئین های آلبومین، سدیم کازئینات، کنسانتره آب پنیر و ژلاتین بر ریز ساختار موس شکلاتی
میرعرب رضی سعید | محبی محبت | حدادخداپرست محمدحسین | کوچکی آرش
بازدید 878
افزایش عمر ماندگاری کالباس گوشت حرارت دیده با نگهدارنده طبیعی کیتوزان بعنوان جایگزین نیتریت سدیم
مولانژاد مهدی | هدایتی فرد مسعود | گلستان لیلا
بازدید 1271
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی، میزان پلی فنول ها، رنگدانه ها و فیبر در هسته ارقام خرمای مضافتی و کلوته استان کرمان
سلیمانی ده دیوان نجمه | گلشن تفتی ابوالفضل | یاسینی اردکانی سیدعلی
بازدید 1085
بررسی تولید شیر کاکائوی فراسودمند با استفاده از شیرین کننده های ریبادیوزید A، اینولین، الیگوفروکتوز و ایزومالت
جعفری مریم | فدایی نوغانی وجیهه | دانشی محمد
بازدید 811
تعیین ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت دستگاهی نان بربری با گلوتن کاهش یافته، حاصل از اختلاط آرد گندم و ارزن
آذرباد حمیدرضا | مظاهری تهرانی مصطفی | رشیدی حسن
بازدید 1368
تاثیرات افزودن روغن پالم بر ویژگی های فیزیکی- شیمیایی ماست پرچرب
جهانبخش اسکوئی مهسا | حصاری جواد | آزادمرددمیرچی صدیف | رافت سیدعباس | رضایی کوچمشکی شبنم
بازدید 965
نانوکامپوزیت های برپایه نشاسته ترموپلاستیک- نانوذرات نقره- نانورس: بررسی اثرات ضدباکتریایی روی اشرشیاکلی، ویژگی های مکانیکی و نفوذپذیری
استادعلی طاهر | قنبرزاده بابک | دریکوند فرزانه | مرتضوی سیدعلی | ابوالقاسمی فخری لیلا
بازدید 894
تاثیر آنزیم بری، پیش خشک کردن و شرایط سرخ کردن بر روی خصوصیات کیفی خلال سیب زمینی سرخ شده
بیکی حامد | همدمی ناصر
بازدید 1157
تاثیر اولتراسوند و مایکروویو بر دانسیته ظاهری قطعات سیب زمینی سرخ شده و مدل سازی سینتیک آن
دهقان نیا جلال | باقری درویش محمد حامد | قنبرزاده بابک
بازدید 669
تاثیر عصاره چای سبز و بسته بندی تحت خلاء بر ماندگاری میگوی سفید طی 10 روز نگهداری در یخچال
شبر سیدرضا | خدانظری آی ناز
بازدید 683