2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
1403 - 1388
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
ویژگی های کیفی پاستای پیکولی غنی شده با سبوس گندم
موسوی سیده زکیه | محمدزاده میلانی جعفر | روزبه نصیرایی لیلا
پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 883
کاربرد امواج اولتراسونیک در فرآیند صمغ گیری روغن های سویا و آفتابگردان
محمودفشندی حمید | قوامی مهرداد | قراچورلو مریم | عباسی رویا
بازدید 1012
تاثیر برخی از صمغ ها بر پایداری و خواص کیفی دوغ تولید شده با فناوری ژل سیال به روش سطح پاسخ (RSM)
لقایی لادن | زمردی شهین
بازدید 905
بررسی تاثیر فرآیند حرارتی خشک بر ویژگی های تغذیه ای و فیزیکی شیمیایی جوانه گندم به عنوان یک مکمل غذایی فراسودمند
هاشمی گهرویی هادی | غیاثی فاطمه | اسکندری محمدهادی | مجذوبی مهسا
بازدید 985
بررسی کارایی تیمارهای گاز ازن، پوشش کیتوزان و دما در طول نگهداری خرمای مضافتی و بهینه یابی شرایط نگهداری به روش سطح پاسخ
سرحدی حمید | حدادخداپرست محمدحسین | صداقت ناصر | محبی محبت | میلانی الناز
بازدید 1860
اثر صمغ عربی و صمغ کتیرا بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست بازساخته پروبیوتیک
فرجی فاطمه | پوراحمد رضوان | هاشمی روان مهناز
بازدید 1051
اثرات ضدمیکروبی آب انار با کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی بر گوشت مرغ منجمد
بازرگانی گیلانی بهناز | تاجیک حسین | علی اکبرلو جواد | خلقی دانشه
بازدید 990
تاثیر پروتئین های آلبومین، سدیم کازئینات، کنسانتره آب پنیر و ژلاتین بر ریز ساختار موس شکلاتی
میرعرب رضی سعید | محبی محبت | حدادخداپرست محمدحسین | کوچکی آرش
بازدید 890
افزایش عمر ماندگاری کالباس گوشت حرارت دیده با نگهدارنده طبیعی کیتوزان بعنوان جایگزین نیتریت سدیم
مولانژاد مهدی | هدایتی فرد مسعود | گلستان لیلا
بازدید 1295
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی، میزان پلی فنول ها، رنگدانه ها و فیبر در هسته ارقام خرمای مضافتی و کلوته استان کرمان
سلیمانی ده دیوان نجمه | گلشن تفتی ابوالفضل | یاسینی اردکانی سیدعلی
بازدید 1100
بررسی تولید شیر کاکائوی فراسودمند با استفاده از شیرین کننده های ریبادیوزید A، اینولین، الیگوفروکتوز و ایزومالت
جعفری مریم | فدایی نوغانی وجیهه | دانشی محمد
بازدید 831
تعیین ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت دستگاهی نان بربری با گلوتن کاهش یافته، حاصل از اختلاط آرد گندم و ارزن
آذرباد حمیدرضا | مظاهری تهرانی مصطفی | رشیدی حسن
بازدید 1387
تاثیرات افزودن روغن پالم بر ویژگی های فیزیکی- شیمیایی ماست پرچرب
جهانبخش اسکوئی مهسا | حصاری جواد | آزادمرددمیرچی صدیف | رافت سیدعباس | رضایی کوچمشکی شبنم
بازدید 1002
نانوکامپوزیت های برپایه نشاسته ترموپلاستیک- نانوذرات نقره- نانورس: بررسی اثرات ضدباکتریایی روی اشرشیاکلی، ویژگی های مکانیکی و نفوذپذیری
استادعلی طاهر | قنبرزاده بابک | دریکوند فرزانه | مرتضوی سیدعلی | ابوالقاسمی فخری لیلا
بازدید 908
تاثیر آنزیم بری، پیش خشک کردن و شرایط سرخ کردن بر روی خصوصیات کیفی خلال سیب زمینی سرخ شده
بیکی حامد | همدمی ناصر
بازدید 1171
تاثیر اولتراسوند و مایکروویو بر دانسیته ظاهری قطعات سیب زمینی سرخ شده و مدل سازی سینتیک آن
دهقان نیا جلال | باقری درویش محمد حامد | قنبرزاده بابک
بازدید 681
تاثیر عصاره چای سبز و بسته بندی تحت خلاء بر ماندگاری میگوی سفید طی 10 روز نگهداری در یخچال
شبر سیدرضا | خدانظری آی ناز
بازدید 695