در این پژوهش به منظور بهبود ویژگی های مختلف فیلم نشاسته، از پلی وینیل الکل (PVA) و نانوکریستال سلولز (NCC) استفاده شد. نمونه های NCC از لینت پنبه تهیه شد و توسط میکروسکوپ الکترونی عبوری (TEM) مورد بررسی قرار گرفت. ویژگی های مورفولوژیکی و زبری فیلم های بر پایه نشاسته توسط میکروسکوپ نیروی اتمی (AFM) مورد بررسی قرار گرفت و نتایج نشان داد که افزودن PVA و NCC به فیلم بر پایه نشاسته به ترتیب باعث افزایش و کاهش زبری می شود. آزمون جذب آب و زاویه تماس نشان داد که افزودن هر دوی این ترکیبات باعث کاهش ویژگی آبدوستی فیلم نشاسته می شود. میزان جذب رطوبت از %86.27 برای فیلم نشاسته نرم شده (PS) به %69.73 برای فیلم بیوکامپوزیت نشاسته- PVA و %54.81 برای فیلم بیونانوکامپوزیت نشاسته-NCC- PVA (%20) کاهش یافت. نتایج آزمون زاویه تماس نشان داد که فیلم نشاسته نرم شده بعد از 60 ثانیه زاویه تماس کوچکی را نشان می دهد (24.06o) که با افزودن PVA و NCC به ترتیب به 31.17o و 47.71o برای فیلم های بیوکامپوزیت نشاسته -PVA و بیونانوکامپوزیت نشاسته-NCC -PVA %20 افزایش می یابد. نتایج آزمون رنگسنجی نشان داد که PVA اثری بر روی پارامترهای رنگی هانتر فیلم نشاسته ندارد در حالیکه افزودن NCC باعث افزایش شفافیت و زردی فیلم نشاسته- PVA می شود.