به منظور بررسی اثرات درون شیشه ای و باززایی فلس گل سوسن (Lilium longiflorum) با استفاده از تنظیم کننده های رشد 2,4-D و ایندول استیک اسید (IAA) در محیط کشت پایه B5، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با 4 تکرار انجام گردید. تیمارهای اعمال شده در این پژوهش شامل تنظیم کننده های IAA و 2,4-D هر یک شامل 4 سطح (0، 0.5، 1 و 2 میلی گرم در لیتر) و ترکیب متقابل هر یک از این سطوح در این محیط کشت بود. بررسی نتایج به دست آمده نشان داد که با افزایش غلظت IAA تا 2 میلی گرم در لیتر تعداد پیازچه ها به طور معنی داری افزایش پیدا کردند ولی هیچ تفاوت معنی داری بین استفاده از غلظت های مختلف IAA و پارامترهای ریشه زایی و کالوس زایی در محیط کشت مشاهده نشد. با افزایش غلظت 2,4-D تا 2 میلی گرم در لیتر از تعداد پیازچه، طول و تعداد ریشه کاسته شد. کالوس زایی در حضور 2,4-D انجام شد و با افزایش آن بر وزن تر کالوس افزوده شد. طبق نتایج به دست آمده از این پژوهش به طور میانگین از یک پیاز بالغ گل سوسن امکان حصول حدود 150-100 گیاهچه وجود دارد.