در این تحقیق، نوعی کامپوزیت به منظور استفاده در بسته بندی مواد غذایی با ویژگی زیست تخریب پذیری تولید شد. در این فرآورده مرکب، از ماده پلیمری پلی اتیلن سبک در نقش ماده زمینه، پودر لیگنوسلولزی کاه گندم به عنوان پرکننده و سازگارکننده های MAPE (مالئیک انیدرید پلی اتیلن) PEG(400) و PEG(600) (پلی اتیلن گلیکول 400 و 600) استفاده گردید و با انجام آزمون های مختلف مکانیکی (کشش، خمش سه نقطه و ضربه) سعی شد بهترین ترکیب از نظر تاثیر عوامل سازگارکننده، تهیه گردد. نسبت ماده زمینه به فاز پرکننده در سطوح نسبی 70 به 30، 60 به 40، 50 به 50 و 40 به 60 در محصول مرکب به کار گرفته شد و هر یک از مواد سازگار کننده برای هر یک از نسبت های فوق در سه سطح 0 و 7 و 10، درصد مورد استفاده قرار گرفت. نتایج، نشان داد که MAPE، بهترین سازگارکننده از نظر بهبود ویژگی مقاومت مکانیکی است. نوع سازگار کننده، تاثیری در بهبود ویژگی مقاومت ضربه نداشت و کلیه تیمارها در ویژگی مقاومت خمش نسبت به نمونه شاهد، بهبود نشان دادند.