2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
اثر مقدار مخمر، زمان تخمیر و دمای سرخ کردن بر میزان آکریل آمید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دونات
قائینی زهره | نیازمند راضیه | شهیدی نوقابی مصطفی
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 1160
تهیه نانوامولسیون های حامل ویتامین A پالمیتات به روش خودبه خودی: بررسی تاثیر سورفاکتانت و فاز روغنی بر اندازه قطرات و پایداری
پزشکی اکرم | قنبرزاده بابک | همیشه کار حامد | مقدم محمد | فتح الهی عیسی
بازدید 1753
جایگزینی آرد دانه نخود و عدس در فرمولاسیون کوکتل مرغ و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی محصول
برقعی منیره سادات | بقایی هما | معتمدی امیر
بازدید 851
کاربرد امواج فراصوت در استخراج ترکیبات ساپونینی ریشه گیاه چوبک (Acanthophyllum glandulosum) بر پایه ویژگی های امولسیون کنندگی و کف زایی آنها
کیهانی وحید | مرتضوی سیدعلی | کریمی مهدی | کاراژیان حجت | شیخ الاسلامی زهرا
بازدید 1476
مقایسه عملکرد فروکتان های ارقام خارجی و توده های بومی کاسنی و بهینه سازی روش استخراج به روش سطح پاسخ (RSM)
درجانی پگاه | حسینی نژاد مرضیه | شوریده هادی | عبدالهیان نوقابی محمد | کدخدایی رسول | بالندری احمد | میلانی الناز
بازدید 1149
مقایسه نتایج سه روش طیف سنجی نوری، ولتامتری و تیتراسیون در اندازه گیری ویتامین ث در نمونه های میوه توزیع شده در بازار قم
یگانه فعال علی
بازدید 1384
نانولیپوزوم های حامل بتاکاروتن: بررسی اثر گامااوریزانول بر پایداری اندازه ذرات و درون پوشانی
بشیری صحرا | قنبرزاده بابک | همیشه کار حامد | دهقان نیا جلال
بازدید 1121