زردآلو میوه ای فرازگراست و فرآیند رسیدگی آن بر اثر اتیلن تسریع می شود. جلوگیری از فعالیت یا بیوسنتز اتیلن می تواند فرایند رسیدگی را کاهش دهد. این تحقیق با هدف بررسی اثر نوع بسته بندی و مدت زمان نگهداری زردآلوی رقم شاهرودی در سردخانه به منظور کاهش ضایعات و افزایش عمر انبارمانی در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان اجرا شد. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از طرح کامل تصادفی در قالب آزمایش فاکتوریل دو عامله با چهار تکرار استفاده شد. فاکتور اول نوع بسته بندی در چهار سطح (بسته بندی انقباضی، بسته بندی با فیلم پلی اتیلن، بسته بندی با فیلم پلی اتیلن + جاذب اتیلن و شاهد) و فاکتور دوم زمان نگهداری در 5 سطح (0، 15، 30، 45 و 60 روز) تعیین شد. مقایسه میانگین ها به روش دانکن اجرا شد. نتایج نشان داد که به کارگیری بهترین بسته بندی که بتواند خصوصیات کیفی میوه را پس از 60 روز حفظ کند بسته بندی با پوشش پلی اتیلن همراه با جاذب اتیلن است.