پژوهش حاضر به منظور تعیین اثر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر عمر انباری لیموشیرین رقم محلی منطقه جیرفت و بم استان کرمان صورت گرفت. میوه ها پس از برداشت تحت تاثیر تیمارهایی شامل قارچ کش، گرمادرمانی، و پوشش پلی اتیلن و ترکیبی از آنها قرار گرفتند و در جعبه های استاندارد مرکبات به مدت 3 ماه در دمای 3 درجه سانتی گراد با رطوبت نسبی90-85 درصد نگهداری شدند. هر ماه یک بار آزمایش های کیفی شامل درصد کاهش وزن، اسیدیته قابل تیتر کردن، درصد آبدهی، درصد مواد جامد انحلال پذیر، سفتی بافت، و درصد ویتامین C روی نمونه ها اجرا شد. تیمار گرمادرمانی و قارچ کش به طور معنی داری میزان آلودگی میوه ها به قارچ های پنی سیلیم و آسپرژیلوس کاهش دادند. در بین تیمارهای اعمال شده، بیشترین درصد آبدهی از تیمار قارچ کش، قارچ کش به علاوه پوشش پلی اتیلن به دست آمد. بیشترین درصد ویتامین C در تیمار پوشش و تیمار قارچ کش به همراه پوشش دیده می شود. سفتی بافت نمونه ها با گذشت زمان کاهش پیدا می کند. تیمارهای ترکیبی پوشش پلی اتیلن و گرمادرمانی و قارچ کش، گرمادرمانی به علاوه پوشش پلی اتیلن در کنترل پوسیدگی لیموشیرین تاثیر قابل توجهی دارند. تیمار قارچ کش به همراه پوشش در کاهش ضایعات موثرند. تیمار ترکیبی قارچ کش، گرمادرمانی به علاوه پوشش پلی اتیلن در کنترل بیماری های ناشی از حمله، گونه های پنی سیلیومی و جلوگیری از کاهش وزن میوه ها کاملا موثرند برای نگهداری لیموشیرین در انبار می توان این تیمارها را توصیه کرد.