2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
جوانه زنی و تخمیر دانه سویا: دو مرحله سالم برای رهایش ترکیباتی با فعالیت مهار آنزیم تبدیل آنژیوتانسین
مالکی وارنوسفادرانی سیما | رضوی سیدهادی | فادا آنا ماریا
مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.
بیشتر
بازدید 330
شناسایی پپتید و بیان ژن های درگیر در سوخت و ساز اینولین در لاکتوباسیلوس کازئی AP
یاتی نور کاسمی | سانارتی سانارتی | واهیونگ سین تاتیک دوی | ویدودو ویدودو
بازدید 310
مقایسه ترکیب شیمیایی و خواص ضد باکتریایی دو اسانس خردل ایرانی و کاربرد آن در گوشت بوقلمون به عنوان نگهدارنده
عادلی میلانی مرتضی | قبادی دانا مریم | قنبرزاده بابک | علی زاده آیناز | قاسمی افشار پیمانه
بازدید 439
فعالیت ضدمیکروبی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی اسانس روغنی برگ پونه کوهی، آویشن و میخک، ریزپوشانی نشده و نانوریزپوشانی شده به روش امولسیون سازی
نانسی رویز گونزالز | آرلیو لوپز مالو | انریکه پائولو | کرونا رامیرز | ماریا ترزا جیمنز مانگوییا
بازدید 424
آلودگی زدایی فلفل قرمز با استفاده از پلاسمای سرد فشار اتمسفری به عنوان روشی جایگزین
عبدی سهیلا | حسینی اشرف السادات | مصلحی شاد مریم | دورانیان داوود
بازدید 485
افزودن ارزش پوست آناناس با تولید پروتئین تک یاخته با استفاده از ساکارومیسس سرویزیه NCDC 364
اومش مریدول | تازیم بشیر | پریتی کتیروال
بازدید 528