Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مشخصات نشــریه/اطلاعات دوره

نتایج جستجو

2558

نتیجه یافت شد

مرتبط ترین ها

اعمال فیلتر

به روزترین ها

اعمال فیلتر

پربازدید ترین ها

اعمال فیلتر

پر دانلودترین‌ها

اعمال فیلتر

پر استنادترین‌ها

اعمال فیلتر

تعداد صفحات

27

انتقال به صفحه

آرشیو

سال

دوره(شماره)

مشاهده شمارگان

مرکز اطلاعات علمی SID1
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1387
  • دوره: 

    -
  • شماره: 

    3
  • صفحات: 

    31-39
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    891
  • دانلود: 

    210
چکیده: 

وزن، اندازه دور سینه، ارتفاع جدوگاه و طول بدن در 3000 راس از گوسفندان نر و ماده فراهانی که در یکی از  گروه های سنی یک تا 5 ساله و در سی گله مورد بررسی قرار داشتند، اندازه گیری شد. اثر سن، جنس و گله بر روی وزن بدن معنی دار بود و اطلاعات برای این اثرات تصحیح شدند. در بررسی معادلات رگرسیونی همه معادلات برازش شده معنی دار بودند و برای انتخاب بهترین مدل از مقایسه ضرایب تعیین و میانگین مربعات خطای مدل ها استفاده شد. مدل شامل اندازه دور سینه، طول بدن و ارتفاع جدوگاه با ضریب تعیین معادل 0.99 و میانگین مربعات خطا برابر با 0.78 به عنوان بهترین مدل گویای اثرات ابعاد بدنی بر وزن انتخاب شد. بیشترین همبستگی فنوتیپی بین وزن با اندازه دور سینه به میزان 0.98 و بیشترین همبستگی فنوتیپی بین ابعاد بدن میان ارتفاع جدوگاه و طول بدن (0.99) و کمترین آن بین طول بدن با اندازه دور سینه (0.93) محاسبه گردید.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 891

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 210 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1387
  • دوره: 

    -
  • شماره: 

    3
  • صفحات: 

    41-48
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    522
  • دانلود: 

    205
چکیده: 

به منظور تعیین ارزش غذایی بستر بر جای مانده از تولید اسید سیتریک و بررسی اثرات استفاده از آن در عملکرد جوجه های گوشتی آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با 5 تیمار (صفر، 2.5، 5، 7.5 و 10 درصد ضایعات اسید سیتریک)، 6 تکرار و 14 قطعه جوجه گوشتی (مخلوط نر و ماده) سویه آرین در هر تکرار از سن 7 - 49 روزگی انجام گرفت. برای تنظیم جیره غذایی ابتدا انرژی قابل متابولیسم ضایعات اسید سیتریک با روش سیبالد (1986) تعیین شده و جیره های مورد آزمایش از نظر انرژی و پروتئین همسان تنظیم شدند. صفات مورد اندازه گیری در این آزمایش عبارت بودند از: میانگین خوراک مصرفی، میانگین افزایش وزن، میانگین ضریب تبدیل غذایی به صورت هفتگی و درصد ماندگاری، هزینه خوراک مصرفی و شاخص تولید در کل دوره. نتایج آزمایش نشان داد خوراک مصرفی در بین تیمارهای مختلف در 1-14 و 1-35 روزگی از نظر آماری معنی دار بود (P>0.05). در دوره های رشد و پایانی اثر تیمارهای مختلف برای میانگین افزایش وزن معنی دار بود (P>0.05). ضریب تبدیل غذایی فقط، در 1-21 روزگی معنی دار بود (P>0.05) و درصد ماندگاری در بین تیمارهای مختلف در کل دوره اختلاف معنی داری نداشت. شاخص تولید معنی دار و هزینه خوراک مصرفی به ازای هر کیلو گرم وزن زنده در بین تیمارهای مختلف معنی دار بودند (P>0.05). با توجه به نتایج به دست آمده از بررسی صفات مختلف به نظر می رسد که ضایعات اسید سیتریک توانسته تا سطح 5 درصد در جیره هایی غذایی جوجه های گوشتی بر پایه ذرت و کنجاله سویا مفید باشد. همچنین پیشنهاد می شود که ترکیب شیمیایی پس مانده های اسید سیتریک بیشتر مورد بررسی قرار گرفته و میزان اسیدهای آمینه آن تعیین گردد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 522

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 205 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 1
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1387
  • دوره: 

    -
  • شماره: 

    3
  • صفحات: 

    49-57
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    485
  • دانلود: 

    142
چکیده: 

به منظور بررسی اثرات برنامه های مختلف قطع دان (محرومیت غذایی) در دوره رشد (11 تا 28 روزگی) بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه راس،تحقیقی در غالب طرح کاملا تصادفی با 5 تیمار آزمایشی و هر تیمار شامل 4 تکرار انجام گردید. بدین منظور تعداد 300 قطعه جوجه یک روزه نر گوشتی سویه راس در 20 گروه 15 قطعه ای با میانگین وزنی تقریبا مشابه به صورت تصادفی تقسیم گردیدند. تیمارهای آزمایشی عبارت بودند از: 1- تیمار شاهد بدون اعمال قطع دان 2- برنامه 2 ساعت قطع دان در روز (ساعت 10- 8) 3- برنامه 4 ساعت قطع دان در روز (ساعت 12-8) 4- برنامه 6 ساعت قطع دان در روز (ساعت 14-8) 5- برنامه 8 ساعت قطع دان در روز (ساعت 16-8).در این آزمایش صفات افزایش وزن روزانه،خوراک مصرفی، ضریب تبدیل غذایی، خصوصیات لاشه و شاخص تولید اندازه گیری شدند. در پایان 42 روزگی از هر گروه یک قطعه (دارای وزن تقریبا مشابه با میانگین وزنی سایر واحدها) انتخاب و تجزیه لاشه صورت گرفت. پس از تجزیه و تحلیل داده ها نتایج حاصل از آزمون مقایسه میانگین ها به روش دانکن، حاکی از عدم معنی دار شدن اختلاف بین تیمارها برای صفات افزایش وزن، خوراک مصرفی و ضریب تبدیل غذایی و در کل دوره پرورش بود. همچنین نتایج حاصل از جداول تجزیه واریانس حاکی از عدم معنی دار شدن اختلاف بین تیمارها برای صفات افزایش وزن، خوراک مصرفی و ضریب تبدیل غذایی در دوره های آغازین و رشد و پایانی و همچنین کل دوره پرورش بود. لازم به ذکر است که از نظر صفت خوراک مصرفی در دوره رشد، اختلاف معنی داری بین تیمارها مشاهده شد. بطوریکه تیمار 6 ساعت قطع دان دارای بیشترین میزان خوراک مصرفی و تیمار 8 ساعت قطع دان دارای کمترین میزان خوراک مصرفی بودند. ضریب تبدیل غذایی در تیمارهای مختلف در هیچ یک از دوره ها تفاوت معنی داری را نشان نداد و اختلاف بسیار اندکی نسبت به یکدیگر داشتند. صفات مربوط به لاشه نیز حاکی از عدم اختلاف بین تیمارها برای صفات درصد (گردن و پشت)، ران، سینه، سنگدان، چربی محوطه بطنی، پانکراس، قلب و احشا بود. در مورد صفت  شاخص تولید نیز آزمون مقایسه میانگین ها به روش دانکن حاکی از عدم معنی دار شدن اختلاف بین تیمارها بود .

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 485

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 142 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1387
  • دوره: 

    -
  • شماره: 

    3
  • صفحات: 

    59-67
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1628
  • دانلود: 

    1297
چکیده: 

به منظور بررسی تاثیر استفاده از بهترین جدول آنالیز مواد خوراکی در تنظیم جیره غذایی جوجه های گوشتی آزمایشی با استفاده از 270 قطعه جوجه گوشتی یک روزه سویه تجاری راس اجرا شد. در این آزمایش از طرح کاملا تصادفی شامل 3 تیمار و هر تیمار متشکل از 6 تکرار و هر تکرار حاوی 15 قطعه جوجه نر و ماده استفاده شد. تیمارهای آزمایشی در کل دوره پروش عبارت بودند از جیره های غذایی تنظیم شده با یکی از جداول استاندار آنالیز مواد خوراکی بر اساس نسبت های ارایه شده اسیدهای آمینه ضروری در: NRC (1994)، FEEDSTUFF، DEGUSSA. در این آزمایش متغیرهای افزایش وزن، مصرف خوراک، ضریب تبدیل غذایی، شاخص تولید، هزینه دان مصرفی به ازای یک کیلوگرم وزن زنده اندازه گیری شدند.پس از تجزیه و تحلیل داده ها نتایج نشان دادکه در کل دوره، اختلاف بین میانگین افزایش وزن جوجه ها معنی دار گردید (P>0.05). در مورد خوراک مصرفی در کل دوره هیچ اختلاف معنی داری بین گروه ها مشاهده نشد (P<0.05). هم چنین نتایج نشان دادکه در کل دوره پرورش، میانگین اختلاف بین ضریب تبدیل غذایی جوجه ها معنی دار می باشد (P>0.05). در مورد شاخص تولید در بین تیمار های مختلف تفاوت معنی داری مشاهده گردید (P>0.05). از نظر هزینه دان مصرفی به ازای یک کیلوگرم وزن زنده هیچ اختلاف معنی داری بین گروه ها مشاهده نشد (P<0.05).لذا به نظر می رسد در این آزمایش نسبت های ارایه شده توسط NRC (1994) نسبت به سایر مراجع با نتایج مطلوب تری همراه بود.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1628

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 1297 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1387
  • دوره: 

    -
  • شماره: 

    3
  • صفحات: 

    79-98
تعامل: 
  • استنادات: 

    1
  • بازدید: 

    4918
  • دانلود: 

    1246
چکیده: 

بیماری ورم پستان نوعی واکنش التهابی است که با افزایش سلولهای سوماتیک، به عنوان شاخص بیماری، همراه است. در اثر این بیماری، صنعت شیر متحمل خسارات اقتصادی فراوانی می شود. تغییر ترکیبات شیر نظیر افزایش میزان سدیم، کلر، سرم آلبومین، ایمنوگلبولین ها، لاکتوفرین و انواع آنزیمهای پروتئولیتیک مانند پلاسمین، انواع کاتپسین، الاستاز و سایر آنزیم ها مانند لیپاز، -bگلوکورونیداز، کاتالاز و کاهش لاکتوز، کازئین، چربی از آثار این بیماری به شمار می آیند. از آنجایی که از طریق فرآیندهای حرارتی که امروزه مورد استفاده قرار می گیرند، نمی توان آنزیمهای فوق را غیر فعال نمود، در نتیجه حضور و فعالیت آنها در شیرخام بر کیفیت و ماندگاری فرآورده هایی مانند ماست، شیرخشک، شیر نوشیدنی پاستوریزه و استریل موثر است، در ضمن این آنزیمها از طریق هیدرولیز کازئین، موجب افت بهره پنیرسازی نیز می شوند. به همین علت است که به منظور بهبود کیفیت شیرخام و فرآورده های حاصله، پیشگیری و کنترل بیماری ورم پستان در سطح دامداری از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 4918

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 1246 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 1 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 4
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1387
  • دوره: 

    -
  • شماره: 

    3
  • صفحات: 

    21-30
تعامل: 
  • استنادات: 

    1
  • بازدید: 

    507
  • دانلود: 

    605
چکیده: 

برای تعیین خصوصیات الیاف بزهای بومی استان لرستان از 29 و 45 راس بزغاله و بز بالغ در دو جنس نمونه الیاف برداشت شد. داده ها به روش دوطرفه تجزیه و تحلیل آماری شد. نتایج نشان داد، سن و جنس اثر معنی داری بر میانگین حداقل مربعات وزن بیده و طول دسته الیاف دارد. میانگین وزن بیده تولیدی و طول دسته الیاف در نر و ماده ها بترتیب 527.98±34.32 و 344.44±28.44 گرم، 9.62±0.66 و 7.82±0.56 سانتی متر بدست آمد. اندازه این صفات در بزغاله ها و بزهای بالغ بترتیب 364.50±33.43 و 507.93±29.19 گرم، 7.21±0.67 و 10.23±0.55 سانتی متر بود. سن بر میانگین قطر مو، ضریب تغییرات قطر و طول تک لیف مو نیز اثر معنی داری داشت. قطر مو، ضریب تغییرات قطر و طول الیاف مو در بزغاله ها (76.63±2.63 میکرون، 21.88±1.20 درصد و 5.32±0.44 سانتی متر) کم تر از بزهای بالغ (86.29±2.31 میکرون، 25.29±1.06 درصد و 6.89±0.36 سانتی متر) بود. نظر به مطالعه انجام شده، بیده بزهای لرستان از نظر رنگ، مقدار کم کرک و نیز طول بلند در رده بهترین الیاف موئی بز ایران قرار دارد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 507

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 605 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 1 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 4
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1387
  • دوره: 

    -
  • شماره: 

    3
  • صفحات: 

    11-19
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    519
  • دانلود: 

    122
چکیده: 

به منظور مطالعه مولفه های واریانس، وراثت پذیری و همبستگی ژنتیکی برخی صفات اقتصادی در آمیخته های شش لاین کرم ابریشم، داده های مربوط به سال های 1383 تا 1385 استفاده شد. تجزیه داده ها با روش مدل حیوانی چندصفته و الگوریتم حداکثر درستنمایی محدود شده بی نیاز از مشتق گیری انجام گردید. نتایج نشان داد در کلیه آمیخته ها وراثت پذیری وزن پیله بیشتر از وزن قشر پیله می یاشد و صفت درصد قشر پیله وراثت پذیری کمتری نسبت به دو صفت دیگر دارد. همبستگی ژنتیکی زیادی میان صفات وزن پیله و وزن قشر پیله مشاهده شد، ولی بین صفات وزن پیله و درصد قشر پیله همبستگی ژنتیکی ناچیز و بعضا منفی مشاهده گردید. همچنین اثر هتروزیس در افزایش صفات وزن پیله و وزن قشر پیله موثر بود و با افزایش درصد هتروزیس میانگین این صفات افزایش یافت. در صفت درصد قشر پیله با افزایش درصد نوترکیبی، میانگین صفات افزایش پیدا کرد. نتایج وجود رابطه معکوس بین این دو اثر را نشان داد. همچنین آمیخته  های حاصل از لاین های 31 و 32 پیشرفت ژنتیکی و میانگین بالاتری در همه صفات تولیدی داشتند و آمیخته های حاصل از لاین های 107 و 110 نیز دارای عملکرد خوبی بودند در نتیجه انتظار می رود استفاده از این لاین ها در سطح تجاری نتایج مطلوبی در پی داشته باشد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 519

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 122 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    2009
  • دوره: 

    3
  • شماره: 

    -
  • صفحات: 

    11-19
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    248
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

In order to study of variance components, heritability and genetic correlation of some economic traits, were used collected data during 2004-2007 in hybrids of six lines of silkworm. In all hybrids, cocoon weight heritability was higher than cocoon shell weight’s heritability. Heritability of cocoon shell percentage was lower than other traits. There was a high and positive genetic correlation between cocoon weight and cocoon shell weight and there was a low genetic correlation between cocoon weight and cocoon shell percentage. Heterosis effect on means of cocoon weight and cocoon shell weight was positive and increase in heterosis percentage increased means of this traits. Along increase in recombination percentage in cocoon shell percentage, mean of this trait increased. The results showed that there was an inverse relationship between heterosis and recombination effects. Also genetic gain and means of traits in 31, 32 and their hybrids were upper than others hybrids. So it is expected that the use of these liens is better in commercial level.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 248

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نویسندگان: 

ISAZADEH F. | SALEHI M. | LAVVAF A.

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    2009
  • دوره: 

    3
  • شماره: 

    -
  • صفحات: 

    21-30
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    297
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

To study the fleece characteristics of native goats in Lorestan province, fiber sample was taken from 29 and 45 female and male kids and adult goats. The least square means were generated with two-way model. Results indicated that significant different was found between sex and ages for fleece weight and hair staple length. Fleece weight and hair staple length in male and female were 527.98±34.32 and 344.44±28.44 gr, 9.62±0.66 and 7.82±0.56 cm res. The above characteristics in kids and adult goat were 365.50±33.46 and 507.93±29.19 gr, 7.21±0.67 and 10.23±0.55 cm res. Different ages also had significant different on mean hair fiber diameter, coefficient of variation of diameter and fiber lengths. The fiber diameter, CV of fiber diameter and lengths in kids was (76.62±2.63 mm, 21.88±1.20 percent and 5.32±0.44 cm), that finer than adult goats (86.29±2.31 mm, 25.29±1.06 percent and 6.89±0.36 cm) res. The dark color, low down fiber percentage and long length in Lorestan goats fleeces introduce them to produce good coarse hair fibers.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 297

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    2009
  • دوره: 

    3
  • شماره: 

    -
  • صفحات: 

    31-39
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    199
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

Weight, Heart girth, Stature and Scapulatial length in 3000 heads of Farahani sheep breed consisting of five age classes and 30 herds was recorded. Age, sex and herd were significant effects on weight and database was corrected for these effects. All regressed equations were significant. To select best fitting model, coefficients of determination (R2) and error mean square (MSE) of all models were compared. Model involving Heart girth, Scapulatial length and Stature best fitted the weight components. This model had R2 and MSE equal to 0.99 and 0.779 respectively. Largest phenotypic correlation was found between Weight and Heart girth and between Stature and Scapulatial length each 0.978 and 0.995 respectively. The least phenotypic correlation was found between Scapulatial length and Heart girth.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 199

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    2009
  • دوره: 

    3
  • شماره: 

    -
  • صفحات: 

    41-48
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    240
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

In order to study the nutritive value of Citric Acid production residue (CAPR) and the effect of using it on broiler chicken performance this experiment was conducted in completely randomized Design with 5 treatment (0, 2.5, 5, 7.5, 10 percent of CAPR) in 6 replicate and 14 broiler chicks (male and female) in each replicate with Arian strain at 7-49 days. At first, metabolism energy of CAPR were determined with Sibbald method and experimental Isonitrogenous and Isocaloric diets were prepared. In this experiment Feed Intake (FI), Weight Gain (WG), Feed Conversion Ratio (FCR) were evaluated every week and Mortality Percentage, expense of Feed Consumption for one Kg body Weight and Production Index(PI) were evaluated in total period.The results showed that maximum feed intake in total period was related to treatment of 7.5% CAPR and minimum was related to 2.5 % CAPR and control diet. The effect of different treatment on average of weight gain was significant in grower and finisher period (P<0.05). In total period; the maximum average of weight gain was related to treatment of 5 % and minimum average for treatment of 10% CAPR. In concern to feed conversion ratio, the difference between treatment was significant just in 1-21 days (P<0.05). In total period, the maximum feed conversion ratio was related to treatment of 10% CAPR and minimum was related to the treatment of 2.5% CAPR and control diet too. There were any significant differences between treatments about mortality percentage. In total period, the maximum average of production index was related to control treatment and treatment of 2.5% and the minimum amount of that was related to the treatment of 10% CAPR (P<0.05). Expense of feed intake for each Kg of body weight between different treatments was significant (P<0.05). The maximum average of feed expense was related to the treatment of 10% CAPR and minimum average of feed expense was related to control treatment. According to obtained results, level of 5% CAPR is suitable to use in broiler chick diets.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 240

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نویسندگان: 

KOLBADI SH. | NEUROZIAN H.

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    2009
  • دوره: 

    3
  • شماره: 

    -
  • صفحات: 

    49-57
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    285
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

An experiment was conducted to determine effect of different feed deprivation in the growing period (11 to 28 days) on ross broiler performance. 300 one-day old chicken were distributed randomly to 20 pens in a completely randomized design with 5 treatment *4 replications and were grown for 42 days. 5 treatment groups included:1-ad libitum group. 2-2 h deprived group. 3-4 h deprived group.4-6 h deprived group.5-8 h deprived group. Chickens were fed by 1 corn soy based diet formulated according to Ross recommendation .Weight gain , feed consumption, feed conversion ratio were measured periodically and the end of experiment one chick was selected from each pen and slaughtered to measure carcass traits.There was no significant difference between weight gain, feed consumption and feed conversion ratio of treatment from d 0 to 42 ( p³0.05) but feed consumption in growing period (d 11 to 28 ) were significantly different between treatments (p<0.05) so that the 6h deprived group (treatment 4) show significantly more feed consumption than the 8h deprived group (treatment 5).Analysis of carcass traits showed no significant difference between treatments related to skeleton percentage, gizzard percentage, abdominal fat percentage, liver percentage, breast percentage, leg percentage, pancreases percentage, intestine percentage and heart percentage (p³0.05).European production index results indicate no significant difference between treatments (p³0.05).

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 285

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نویسندگان: 

MIRJALALI A.H. | SHIVAZAD M. | ROKNI H.

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    2009
  • دوره: 

    3
  • شماره: 

    -
  • صفحات: 

    59-67
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    281
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

This experiment was conducted to determine the effect of nutrient analysis tables of ingredient on Ross strain broiler performance. This experiment used CRD design. Chicks were grouped in to three treatments with six replications and each with 15 chicks. The experimental treatment consisted: 1) Diet formulation according to analysis table of NRC. 2) Diet formulation according to analysis table of FEEDSTUFF and 3) Diet formulation according to analysis table of DEGUSSA. Feed intake (FI), Average daily gain (ADG), Feed conversion ratio (FCR) and Production index (PI) were measured. The cost of feed per1kg of weight and carcass characteristics were also compared. According to the result the body weight among different treatments was significant (p<0.05). The highest final weight was obtained with NRC analysis table. Feed intake among treatments was not significantly difference (p>0.05). There was significant difference in feed conversion among treatments and NRC analysis table was resulted the lowest FCR. Production index among treatments was significantly difference (p<0.05). The cost of feed per 1kg weight among treatment was not significant (p>0.05).Finally, with respect of all parameters, the best treatment was NRC analysis table.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 281

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نویسندگان: 

مساوات نیما

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1387
  • دوره: 

    -
  • شماره: 

    3
  • صفحات: 

    69-77
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    706
  • دانلود: 

    584
چکیده: 

این مطالعه جهت بررسی اثرات استفاده از نمک کلسیمی اسیدهای چرب و اسیدهای چرب سویا بر عملکرد، راندمان لاشه، درصد لوزالمعده و درصد چربی شکمی در جوجه های گوشتی انجام گرفت. تعداد 500 قطعه جوجه گوشتی از آمیخته تجارتی Ross در قالب یک طرح کاملا تصادفی در پنج گروه آزمایشی و هر گروه شامل چهار تکرار و هر تکرار شامل 25 قطعه جوجه با میانگین وزن یکسان مورد آزمایش قرار گرفتند. طول دوره آزمایش 49 روز بود. گروه های آزمایشی در قالب جیره های غذایی حاوی سطوح مختلفی از نمک کلسیمی اسیدهای چرب سویا و اسیدهای چرب سویا بودند. بدین صورت، در گروه اول (شاهد) در کل دوره آزمایش از اسیدهای چرب سویا و نمک کلسیمی اسیدهای چرب آن استفاده نشد. در گروه دوم در دوره آغازین، رشد و پایانی به ترتیب مقادیر 0، 2.5 و 5 درصد اسیدهای چرب سویا، در گروه سوم در این دوره ها به ترتیب مقادیر 0، 2.5 و 5 درصد نمک کلسیمی اسیدهای چرب سویا، در گروه چهارم به ترتیب مقادیر 2.5، 5 و 5 درصد اسیدهای چرب سویا و برای گروه پنجم به ترتیب مقادیر 2.5، 5 و 5 درصد از نمک کلسیمی اسیدهای چرب سویا به کار برده شد. نتایج حاصل از تجزیه آماری اختلاف معنی داری در مصرف خوراک، افزایش وزن بدن و ضریب تبدیل خوراک بین گروه های آزمایش در دوره های مختلف پرورش را نشان داد (P<0.05). بین گروه های مختلف از نظر راندمان لاشه و درصد لوزالمعده اختلاف معنی دار مشاهده گردید (P<0.05). استفاده از اسیدهای چرب سویا و نمک کلسیمی اسیدهای چرب آن اثر معنی داری بر چربی شکمی نداشت. یافته ها نشان می دهد که استفاده از اسیدهای چرب سویا در مقایسه با نمک کلسیمی اسیدهای چرب آن اثر مفیدی بر عملکرد جوجه های گوشتی دارد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 706

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 584 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    2009
  • دوره: 

    3
  • شماره: 

    -
  • صفحات: 

    79-98
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    194
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

Mastitis is an inflammatory immune reaction of the mammary gland, which is characterized by an influx of somatic cells into the milk. Bovine mastitis places a heavy economic burden on dairy sectors. In mastitis milk, microbial load and concentration of blood serum albumin, immunoglobulins,lactoferrin, sodium and chloride increase, whereas the content of lactose, casein, fat, different kinds of vitamins and minerals such as vitamin B1, B2, C, calcium, phosphorus, potassium and zinc decrease, and also intramammary infections cause an elevation of enzymatic activity of milk by increasing the concentration of different kinds of proteases such as plasmin, different types of cathepsin, elastase, and enzymes like lipase, b-glucuronidase, and catalase. These enzymes cannot be inactivated by thermal processing, thus they can affect the quality and shelf life of dairy products like yoghurt, milk powder, liquid pasteurized and UHT milk, and also enzymatic hydrolysis of casein result in decline in cheese yield. It seems that mastitis deteriorates the attributes of dairy products; therefore the main purpose of the present study is to review the importance of somatic cell count levels throughout the whole milk supply chain. It can be concluded that effective herd mastitis prevention and control programs on farm level in order to improve the quality of raw milk and dairy products, is essential.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 194

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
telegram sharing button
whatsapp sharing button
linkedin sharing button
twitter sharing button
email sharing button
email sharing button
email sharing button
sharethis sharing button