2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
بازارپسندی فیله ی تیلاپیای سیاه (نیل) (Oreochromis niloticus) و هیبرید قرمز (O. niloticus´Tilapia mosambicus) پرورشی در استان های تهران، گیلان ومازندران
احمدوند محسن | مرادی یزدان | شویک لو امیررضا
مجله علمی شیلات ایران (فارسی)
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 450
بررسی اثرات مانسون تابستانه بر فراوانی دوکفه ای ها و شکم پایان در سواحل ایرانی دریای عمان
اصغری ثمانه | احمدی محمدرضا | محمدی زاده فلورا | اجلالی خانقاه کیوان
بازدید 531
تاثیر جایگزینی مقادیر مختلف آرد ماهی توسط کنجاله سویا در جیره غذایی بچه ماهیان ازون برون (Acipenser stellatus)، بر میزان رشد، ضریب تبدیل غذایی و میزان ترکیبات شیمیایی لاشه، عضله و بافت کبد
امدادی بهزاد | سجادی میرمسعود | یزدانی محمدعلی | شکوریان محمود
بازدید 698
ویژگی های میکروبی و بیوشیمیایی سوسیس تخمیری تهیه شده از گوشت ماهی کپور معمولی با تکنیک تلقیح انکوباسیون
علی نژاد عاطفه | جعفرپور سیدعلی | یگانه سکینه | صفری رضا
بازدید 911
مطالعه اثرات استفاده از دافنی غنی شده با جلبک های میکروسکوپی بر بازماندگی و برخی شاخصهای رشد لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus)
چوبیان فروزان | رمضانپور زهره | حافظیه محمود | صادقی راد مرجان | حدادی مقدم کوروش | پژند ذبیح اله | روفچایی رودابه | پورعلی حمیدرضا
بازدید 934
ارزیابی فیتوپلانکتونها در پساب های کشاورزی بعنوان شاخصی در امکان سنجی آبزی پروری در محدوده رودخانه کارون (اهواز تا خرمشهر)
خلفه نیلساز منصور | کیان ارثی فرحناز
بازدید 554
ارزیابی ثبات لیزوزومی و شکنندگی غشاء سلول گلبول قرمز خون ماهی گل خورک (Boleophthalmus dussumieri) به عنوان نشانگر زیستی هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای
سینایی محمود | اقتصادی عراقی پیمان | ماشینچیان علی | فاطمی سیدمحمدرضا | ریاضی غلامحسین
بازدید 642
اولین بررسی فیلوژنتیکی گونه (Goniobranchus annulatus(Mollusc: Nudibranchia) در آبهای ناحیه زیر جزر و مدی خلیج چابهار براساس توالی ژن سیتوکروم اکسیداز C زیر واحد
عطاران فریمان گیلان | موسوی پور یاسمن
بازدید 647
بررسی اثر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis)و آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر پایداری اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)
فهیم دژبان یاسمن | مطلبی عباسعلی | حسینی سیدابراهیم | خانی پور علی اصغر | سلطانی مهدی | زارع گشتی قربان | خدابنده فرشته
بازدید 679
بررسی امکان جایگزینی روغن های گیاهی (سبوس برنج، سویا و بزرک) به جای روغن ماهی در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
گندمکار حبیب اله | جواهری بابلی مهران | گرجی پور عین اله | مرادیان حسین
بازدید 659
ارزیابی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی و حسی برگر تولید شده با نسبت های متفاوت گوشت مرغ و ماهی (کیلکا)
مرادی یزدان | مصدق مجید | فهیم دانش مریم
بازدید 511
برآورد میزان خطر برخی از فلزات ناشی از مصرف ماهی حلوا سفید و شوریده در استان هرمزگان
مرتضوی محمدصدیق | شریفیان سلیم | آقاجاری ناصر
بازدید 674
یافته کوتاه علمی: کاریولوژی ماهی خیاطه (Alburnoides bipunctatus) منطقه زابل
خسروانی زاده علی | پورکاظمی محمد | نوروزفشخامی محمدرضا
بازدید 751
بافته علمی کوتاه: بررسی میزان شیوع آلودگی انگل دیپلوستوموم اسپاتاسئوم در برخی ماهیان منابع آبی استان آذربایجان غربی
رسولی سهراب
بازدید 563