2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
بهینه سازی روش های استخراج و تغلیظ ویروس های روده ای از سطح سبزیجات آماده مصرف با استفاده از کلی فاژ MS2 به عنوان مدل
بحرینی معصومه | حبیبی نجفی محمدباقر | باسامی محمدرضا | یاورمنش مسعود
علوم و صنایع غذایی ایران
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 744
بررسی خواص کیفی مغز بادام وحشی واریته Amygdalus scoparia تحت شرایط مختلف بسته بندی و نگهداری
صداقت ناصر | پژوهان مهر سمانه
بازدید 572
تولید مربای رژیمی آلبالو با استفاده از شیره خرما و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن
همایونی راد عزیز | بذرافشان مسعود | فرزانه وحید | خوشگذران آبرس صادق
بازدید 1498
بررسی اثرات استفاده از کیتوزان روی شفافیت و رنگ آب سیب
مقصودلو یحیی | ذبیحی آتنا | اعلمی مهران
بازدید 386
بررسی روند تغییرات ترکیبات زیست فعال، فعالیت آنتی اکسیدانی و شدت تنفس پرتقال خونی طی انبارمانی
محمدحسینی زهرا | هاشمی مریم | محمدی عبدالرضا | بدیعی فوژان | عشقی سارا | احمدی صومعه کریم
بازدید 406
بررسی اثر روش عمل آوری مخلوط بر برخی از شاخص های میکروبی در گوشت شتر
مرزبان عباس آبادی بهرخ | قیصری حمیدرضا | فیروزی رویا
بازدید 619
بررسی اثر رطوبت بر خواص ثقلی و اصطکاکی سه رقم پسته
گل محمدی عبداله | صبوری پوریا
بازدید 513
بررسی اثر رطوبت بر برخی خواص فیزیکی سه رقم سویا
گل محمدی عبداله | عباسی کوکجه اکبر
بازدید 450
جذب بیولوژیکی سرب موجود در شیر توسط جاذب پوست پرتقال با اصلاح قلیایی
نقی زاده صدیقه | اسماعیلی اکبر
بازدید 580
تاثیر نوع بسته بندی و دماهای نگهداری بر روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر کوزه ای
سربازی محمد | حصاری جواد | آزادمرددمیرچی صدیف | رافت سیدعباس
بازدید 519
بهینه سازی تولید روغن فراسودمند دی آسیل گلیسرول از روغن گلرنگ و بررسی خصوصیات آن
صحافی سیدمحمد | گلی سیدامیرحسین | کدیور مهدی
بازدید 383
بررسی تاثیر غلظت گلیسرول و ضخامت بر چند ویژگی فیلم های متیل سلولزی
احمدی عماد | عزیزی محمدحسین | عباسی سلیمان | صارمی نژاد سولماز
بازدید 410
خصوصیات فارینوگرافی و اکستنسوگرافی خمیر آرد گندم حاوی مخلوط پودر بزرک - خرفه
پیغمبردوست سیدهادی | جعفرزاده مقدم مریم
بازدید 806
بررسی اثرات استفاده از آنزیم های گلوکزاکسیداز و زایلاناز بر ویژگی های کیفی آرد نان تست به روش سطح پاسخ
صالحی فر مانیا | شفیع سلطانی مهسا | هاشمی مریم
بازدید 982
طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه تقسیم کن و چانه کن ویژه خمیرهای نان ایرانی
کریمی مهدی | شیخ الاسلامی زهرا | نقی پور فریبا | صحرائیان بهاره | قیافه داوودی مهدی
بازدید 431