2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
نشاندن نانو ذرات نقره بر روی سطوح با روش ابتکاری نفوذ - تبخیر و بررسی اثر آن بر پاتوژن های مواد غذایی (اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس)
توکلیان سیده سمانه | منطقیان مهرداد | اسدی غلامحسن | نجارپیرایه شهین | شعبانی شاهرخ
علوم و صنایع غذایی ایران
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 432
بهینه سازی روش ذخیره سازی چغندر در سیلو برای کاهش فلور میکروبی
بهزاد خلیل | مظاهری تهرانی مصطفی | مرتضوی سیدعلی | شهیدی نوقابی مصطفی | بهزاد روح اله
بازدید 593
بررسی سوخت و ساز قارچ مورتیرلا آلپینا در شرایط بهینه تولید روغن و آراشیدونیک اسید با استفاده از روش سطح پاسخ
صمدلویی حمیدرضا | حمیدی زهره | علوی سیدمهدی | سحری محمدعلی | عباسی سلیمان
بازدید 471
مدلسازی سینتیک خشک شدن لایه نازک میوه زرشک (Berberis Vulgaris) به کمک شبکه عصبی مصنوعی
گرجیان شیوا | توکلی هشجین تیمور | خوش تقاضا محمدهادی
بازدید 377
تاثیر غلظت پروتئین و تغییرات pH بر برخی ویژگی های عملکردی گلیادین
عابدی الهه | مجذوبی مهسا | فرحناکی عسگر
بازدید 497
تاثیر نشاسته تعدیل شده ذرت بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری
شمشیرساز مریم | میرزایی حبیب اله | عزیزی محمدحسین | اعلمی مهران
بازدید 618
بررسی انرژی مصرفی و سینیتیک خشک کردن گیاه دارویی آویشن در خشک کن مایکروویو
خفاجه حمید | بناکار احمد | مینایی سعید | تقی زاده احمد | متولی علی | رضایی آدریانی مسعود
بازدید 718
تاثیر پوشش های خوراکی و نانو زیست سازگار بر خواص کیفی سیب گلدن دلیشز در طی شرایط مختلف انبارداری
موحدنژاد محمدهادی | خوش تقاضا محمدهادی | ظهوریان مهر محمدجلال الدین | مینایی سعید
بازدید 787
تاثیر پارامترهای عملیاتی بر کارایی فرآیند نانوفیلتراسیون آب پرس تفاله چغندرقند
شهیدی نوقابی مصطفی | رضوی سیدمحمدعلی | موسوی سیدمحمود | الهی محمد
بازدید 508
بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و میکروبی آردهای تولیدی استان خوزستان
ناصحی بهزاد | طاهانژاد محمد
بازدید 487
بررسی تاثیر میزان چربی بر خصوصیات فیزیکی و رئولوژیکی بستنی وانیلی
مصطفوی فاطمه سادات | مظاهری تهرانی مصطفی | محبی محبت
بازدید 1227
درجه بندی برگه خشک شده سیب از لحاظ کیفیت و تازگی با استفاده از فنآوری ماشین بینایی پس از پیرسازی مصنوعی
کریمی سمیرا | نیکیان اشکان
بازدید 573
بررسی سینتیک و انرژی مصرفی خشک کردن توت سفید در خشک کن مایکروویو
خفاجه حمید | بناکار احمد | زارعین محمد | خوش تقاضا محمدهادی
بازدید 1011
ارزیابی تاثیر سرخ کردن بر برخی خواص کیفی روغن هسته انگور
رهنمون پریا | آزادمرددمیرچی صدیف | پیغمبردوست سیدهادی | حصاری جواد | نعمتی محبوب | زنوزی علی
بازدید 635
بررسی تاثیر صمغ گوار و آنزیم لیپاز بر ویژگی های رئولوژیکی و کیفت پخت کامل نان بربری نیم پز و منجمد
هجرانی تکتم | شیخ الاسلامی زهرا | مرتضوی علی | قیافه داوودی مهدی
بازدید 462
آنالیز سه گونه میگو و دو نوع ماهی تن تازه و کنسرو شده برای تعیین ارزش غذایی آنها
آبرومند علی
بازدید 606
ارزیابی خصوصیات کیفی کیتوزان تولیدی از پوسته میگو و کیتوزان تجاری پوسته خرچنگ
موسوی نسب مرضیه | موسوی نسب سحرسادات | مصباحی غلامرضا | جمالیان جلال
بازدید 806