Archive
Year
Volume(Issue)
Issues
Journal Article
Download
انگلیسی Version
بسته بندی برگر سویا در فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه پل یاتیلن سبک تلفیق شده با نانو ذرات فلزی
بیگ محمدی فرانک | پیغمبردوست سیدهادی | حصاری جواد | آزادمرددمیرچی صدیف | پیغمبردوست سیدجمال الدین
فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)
Year:
Volume:
Issue:
Pages:
Citations:
Views:
Downloads:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
more
View 267
بهینه سازی استخراج اسید گلیسیریزیک از ریشه شیرین بیان به روش آب داغ تحت فشار در مقیاس پایلوت
شب خیز محمدعلی | ایکانی محمدحسن | گل محمد فرشته | بشیری صدر زین العابدین
View 739
مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف برگ گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) حاصل از دو روش استخراج غرقابی و استخراج به کمک امواج مایکروویو و تاثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا
کبیری سحر | سیدالنگی سیده زهرا
View 394
مدل سازی فرایند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز
صالحی فخرالدین | کاشانی نژاد مهدی | صادقی ماهونک علیرضا | ضیایی فر امان محمد
View 524
بررسی کاربرد پردازش تصویر در ارزیابی ریز ساختار بستنی
میرعرب رضی سعید | محبی محبت | الغونه علی
View 550
بررسی نرخ تغییر رطوبت و درصد شکستگی دانه های شلتوک با استفاده از خشک کن مایکروویو
جعفری حسن | کلانتری داوود | آزادبخت محسن
View 628
بررسی تاثیر نانو بلور سلولز بر خصوصیات فیزیکی فیلم بیونانوکامپوزیتی ایزوله پروتئین آب پنیر
غضنفرزاده زینب | کدیور مهدی
View 420
تولید و بررسی نانوساختار و خواص فیزیکوشیمیایی فیلم زیست کامپوزیت نشاسته حاوی نانو ذرات TiO2
اولیایی سیدامیر | قنبرزاده بابک | مویدی علی اکبر | پورثانی پریسا | خاتمیان معصومه
View 453
کیفیت سنجی سریع دانه انار با استفاده از طی فسنجی مرئی/مادون قرمز نزدیک
خدابخشیان رسول | عمادی باقر | خجسته پور مهدی | گلزاریان محمودرضا | سازگارنیا آمنه
View 315