2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
اثر میکروانکسپولاسیون آلژنیات کلسیم بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ptcc 1643 در شرایط شبیه سازی شده معده و روده انسان
رضایی مکرم رضا | مرتضوی سیدعلی | حبیبی نجفی محمدباقر | شهیدی فخری | خمیری مرتضی
کنگره ملی صنایع غذایی
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
بیشتر
بازدید 198
بررسی امکان استفاده از پکتین، کربوکسی متیل سلولز و نشاسته در فرآیند خشک کردن اسمزی سیب و تعیین برخی از عوامل موثر
حدادخداپرست م. | جلایی ف. | فرقانی م.
بازدید 190
استخراج هیدروکلوئید پوسته دانه اسفرزه و بررسی ویژگی های رئولوژیکی آن
عسکری م. | فرحناکی ع. | امین لاری م. | مجذوبی مهسا | مصباحی غ.
بازدید 438
بررسی میزان آفت کش ها در مواد غذایی به عنوان خطر جدی برای مصرف کنندگان
حسن زاده ن.
بازدید 228
بررسی میزان آلودگی میکروبی کره های سنتی در شهر ملکان (کنگره)
حاجی محمدی بهادر | اطهاری سیدشمس الدین | جامی م. | احسانی علی
بازدید 217
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی- چشایی خامه کم چرب تهیه شده از نشاسته گندم اصلاح شده (کنگره)
امیری ص. | رادی م.
بازدید 232
بررسی امکان استفاده از نرم افزار فتوشاپ برای اندازه گیری رنگ موادغذایی و مقایسه آن با سیستم دستگاهی هانترلب: بررسی تغییرات رنگ رطب مضافتی بم در طی رساندن مصنوعی (کنگره)
فرحناکی ع. | افشاری جویباری حسن | رادی م.
بازدید 360
کاربرد پردازش تصویر در رنگ سنجی سطح نان غنی شده با آرد سویا (کنگره)
احتیاطی احمد | محبی ح. | شهیدی ف.
بازدید 745
تاثیر افزودن پوسته اسفرزه بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان سنگک
نیکوزاده حمیده | تسلیمی ا. | عزیزی م.ح.
بازدید 205
مطالعه اثر پوشش های خوراکی بر خواص کیفی و فیزیکوشیمیایی سیب های خشک شده به روش اسمز
توکلی پور ح. | جلایی ف. | فاطمیان حامد | فتح آبادی آ.
بازدید 202
بررسی اثر امواج فراصوت بروی آنزیک پکتین متیل استراز از آب پرتقال (کنگره)
مهمان دوست ن. | کدخدایی ر. | حامد موسویان م.ت.
بازدید 278
بررسی اثر عوامل متغییر در فرآیند ترکیبی آبگیری اسمزی و مایکرویو بر روی زمان لازم برای خشک کردن کیوی
اسکویی ر. | علی زاده م.
بازدید 163