دیواره های ساندویچی از کاربردهای مواد کامپوزیتی اند. این دیواره ها دارای دو جداره خارجی (فلزی یا پلیمری) هستند که حد فاصل دو جداره، از یک اسفنج سخت (یا ماده دیگر) پر شده است و بنابر کاربری قطعه، در ضخامت های مناسب تهیه می شوند. در این پژوهش، دیواره های ساندویچی دارای جداره های شیشه-اپوکسی و لایه میانی اسفنج پلی اتر یورتان سخت، از نظر تغییر چگالی اسفنج لایه میانی و تغییراتی که بدین وسیله در خواص خمشی و فشاری آنها ظاهر می شوند، بررسی شده اند. قالب گیری های متعدد از اسفنج پلی اتر یورتان سخت به عمل آمده تا با ثابت نگه داشتن آمیخته و تغییر مقدار چگالی اسفنج، لایه های میانی دیواره با چگالی هایی در گستره تا 80 تا 295 kg/m3 تهیه شوند. سپس، نقش چگالی بر تغییرات خواص مکانیکی در دو حوزه خواص خمشی و فشاری بررسی شده است. مطالعه نتایج آزمون های خمشی و فشاری نشان می دهد، خواص مکانیکی با زیاد شدن چگالی لایه میانی تا حد معینی، ارتقا می یابند. ولی، پس از رسیدن به چگالی 235 kg/m3منحنی تغییر شیب داده و از شدت وابستگی دیواره به چگالی اسفنج لایه میانی کاسته می شود، دلیل این پدیده را می توان در شدت یافتن نیروی برش و عدم قابلیت اسفنج در بروز خواص مکانیکی بهتر، حتی در چگالی بیشتر بیان کرد. به عبارت دیگر، چگالی 235 kg/m3 حد بالای منطقی استفاده از لایه میانی از جنس اسفنج سخت پلی اتریورتان است و در حالت نیاز به استحکام بیشتر استفاده از مواد جای گزین دیگر با خواص بهتر توصیه می شود.