2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
اثر فرایند خشک کردن بر خصوصیات کمی و کیفی برگ گیاه علف چشمه (Nasturtium officinale)
استادزاده سیده حسنا | سیدالنگی سیده زهرا
فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 505
تاثیر فرایند هم تبلوری بر ویژگی های شیمی- فیزیکی و عملکردی پودرهای ساکارز حاوی عصاره برگ زیتون
اکبری مهدیه | صادقی ماهونک علیرضا | قربانی محمد | کاشانی نژاد مهدی | سرابندی خشایار
بازدید 267
اثر ریزپوشانی بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در شرایط شبیه سازی شده معده و روده وتیمار حرارتی
محمدی جواد | میردامادی سعید | جوانمرد مجید | صفوی ملیحه | بصیری علیرضا
بازدید 684
بررسی تاثیر فرایند خشک کردن مادون قرمز بر سینتیک خشک شدن و شاخص های رنگی برگ اناریجه (Froriepia subpinnata)
سیدآبادی محمدمهدی | اسدی امیرآبادی علیرضا | طاهری افسانه | کاشانی نژاد مهدی
بازدید 419
تهیه پودرهای استانداردشده بذرهای زیره سبز و شنبلیله با فناوری سرماسیاب
محمودی نجفی سیدحیدر | بشیری صدر زین العابدین
بازدید 262
تولید تک مرحله ای شربت پرفروکتوز از اینولین ریشه کاسنی با استفاده از آنزیم اینولیناز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی عامل دار شده با نانوذرات پروتئینی
میکانی محدثه | ترابی زاده هما | رحمانیان رضا
بازدید 675
بررسی تاثیر پارامترهای رقم، دما و سرعت جریان هوا در عملکرد کیفی یک خشک کن لایه نازک برنج
قدرتی علی | کلانتری داوود
بازدید 444
بررسی اثر صمغ فارسی و فرایند حرارتی بر ویژگی های امولسیون پایدار شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر
خالصی هدی | کدخدایی رسول | عمادزاده بهاره
بازدید 586