هدف از این تحقیق بررسی آزمایشگاهی اثرات دماهای مختلف روی آفات انباری از جمله شپشه آرد Tribolium castaneum Hbst. (Col., Tenebrionidae) بود که از لحاظ کمی و کیفی به محصولات انباری از جمله آرد خسارت زیادی وارد می سازد. در تحقیقی جهت ارزیابی مرگ و میر آفات در دماهای بالا، اثر 5 دما روی مراحل مختلف رشدی این آفت انباری مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به نتایج به دست آمده در مورد شپشه آرد، حساس ترین مرحله لارو 15 روزه و مقاوم ترین مرحله، مرحله شفیرگی بود. حداقل دمای موثر روی لارو 15 روزه شپشه آرد، دمای 50 درجه سلسیوس به مدت 15 دقیقه بود در صورتی که برای کنترل مرحله شفیرگی، دمای 55 درجه سلسیوس به مدت 5 دقیقه برآورد گردید. آن چه از نظر اقتصادی مهم است کنترل مراحل خسارت زای آفات انباری است که همان مراحل لاروی است.