2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه فارسی
IRANIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
بیشتر
بازدید 1102
بازدید 1400
نسخه انگلیسی
جداسازی و تشخیص گونه های مخمر روغنی SAGSGC Candida Orthopsilosi با استفاده از ژن ریبوزومی از ماهی سوف و بهینه سازی تولید روغن و توده زیستی از آن
قاسمی لیلا | صمدلویی حمیدرضا | جلالی حسین | قرنجیک شاهرخ
علوم و صنایع غذایی ایران
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بازدید 775
بررسی خصوصیات تغذیه ای ایزوله پروتئینی دانه کدوی تخم کاغذی
مظلومی سیده نرگس | صادقی ماهونک علیرضا
بازدید 1294
بکارگیری روش شبکه های عصبی مصنوعی در بررسی و تخمین برخی مشخصه های خشک کردن بادنجان و شلغم در یک خشک کن ترکیبی مایکروویو- همرفتی
کاوه محمد
بازدید 906
غنی سازی کلوچه بدون گلوتن با آرد شبه غلات کینوآ، آمارانت و گندم سیاه
حقایق غلامحسین | عطای صالحی اسماعیل
بازدید 1857
کاربرد آرد دانه خربزه و امولسیفایر لستین به عنوان جایگزین چربی در تولید بیسکوئیت کم چرب
حقایق غلامحسین | زاوه زاد نفیسه
بازدید 1096
بررسی تنوع زیستی باکتری های اسید لاکتیک دوغ محلی مشهد با استفاده از روش آنالیز ژن 16S rRNA و تعیین توانایی پروبیوتیکی سویه های جدا شده از آن
طباطبایی یزدی فریده | وسیعی علیرضا | علیزاده بهبهانی بهروز | مرتضوی سیدعلی
بازدید 886
بررسی اثر افزودن آرد کامل کینوا و صمغ زانتان برخصوصیات شیمیایی و حسی نان بربری به روش سطح پاسخ
جلدانی شیما | ناصحی بهزاد | برزگر حسن | سپهوند نیازعلی
بازدید 1106
اعتباربخشی روش اندازه گیری آفلاتوکسین M1 در ماست
تبری مهسا | تبری خشایار | سالاری زهرا
بازدید 1362
تاثیر افزودن آرد خرفه بر خواص رئولوژیکی خمیر وکیفی نان مسطح بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
رضاقلی فاطمه | موحد سارا | غیاثی طرزی بابک
بازدید 1228
مدل سازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از دانه های آفتابگردان با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی در مقیاس صنعتی
بخش آبادی حمید | وحدانی مرضیه | مقیمی معصومه | بذرافشان مسعود | رشیدزاده شیلان | بوژمهرانی ابوالفضل
بازدید 875
ترشح لیپاز و تولید دوکوزاهگزانوئیک اسید توسط سویه آئورانتیوکیتریوم رشد یافته در روغن کتان
آموزیان ندا | شاکری شهریار | ملکی محمود | شاکری احمد
بازدید 756
اثر پرتودهی اشعه گاما بر خصوصیات کیفی میوه انار در طول انبار سرد
اشتری میثم | خادمی اورنگ | سوف باف سرجمعی محمود | افشارمنش حمیده | عسکری سرچشمه محمدعلی
بازدید 1407
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر حاوی صمغ دانه «به» (Cydonia oblonga)
یوسفی نگین | زینالی فریبا | علیزاده خالدآباد محمد
بازدید 1024
تاثیر ژل امولسیفایر حاوی داتم و منوگلیسرید بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی
قنادرضایی مریم | آریان فر اکرم | شیخ الاسلامی زهرا
بازدید 1375
مقایسه اثرات سدیم تری پلی فسفات، سدیم هگزا متا فسفات و تترا سدیم پیروفسفات بر روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ران عمل آمده گاو
زمانی الهام | خانی محمدرضا | مهدیخانی شادی
بازدید 1321
بررسی اثر نوع مخمر، زمان تخمیر و اثرات متقابل آنها بر قدرت تولید گاز مخمر نانوایی به روش حجم سنجی گازوگرافی
کسائی زهرا | همایونی راد عزیز | همایونی راد حمیده
بازدید 869
اثر سینرژیک لیزوزیم در پوشش کیتوزان حاوی اسانس زیره سبز
حیدری مژگان | مهستی شتربانی پیمان | آخوندزاده بستی افشین
بازدید 1126
سینتیک کاهش قندهای احیاکننده، تشکیل آکریل آمید و تغییرات رنگ طی سرخ کردن خلال سیب زمینی
بیکی حامد | همدمی ناصر | شاهدی باغ خندان محمد | گلی سیدامیرحسین | پورتقی جلال | آریاشاد محمد
بازدید 1092
ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری نوشیدنی حاوی دانه ریحان
حاج محمدی اعظم | پیروزی فرد میرخلیل | شاهدی محمد | علیزاده محمد
بازدید 935
ارزیابی بازیافت ویروس های روده ای از ماهی های پرورشی با استفاده از (Male-specific coliphage (MS2
یاورمنش مسعود | قیامتی یزدی فریبا | پزشکی پرنیان
بازدید 690
بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه کاکوتی به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ
رجایی احمد | میرزایی مقدم حسین | برادران نوشین
بازدید 1095
خشک کردن برگ گیاه پولک (.Stachys schtschegleevii Sosn) پیش تیمار شده با فراصوت و بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن
خدایی هما | آصفی نارملا
بازدید 1123
تشکیل کانژوگه های لیزوزیم-دکستران با استفاده از حرارت دهی مایکروویو
مولایی فر محمدحسین | نیاکوثری مهرداد | امین لاری محمود
بازدید 604
تاثیر پودر بزرک بر خواص ضد اکسایشی، میکروبی و حسی شکلات
حسن نژاد زهرا | آزادمرددمیرچی صدیف | صوتی خیابانی محمود | پیغمبردوست سیدهادی | رسولی پیروزیان هانیه
بازدید 1129
ارزیابی همبستگی بین حضور ژن های تولید کننده شیگا توکسین (stx1 و stx2) در اشرشیا کلی O157 H7 با پارامترهای میکروبی و شیمیایی در شیر خام
انصاری سیما | یاورمنش مسعود
بازدید 718
بررسی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن استخراج شده از پساب پخت مقدماتی تون ماهیان در کارخانجات کنسروسازی، اسکیپ جک (Katsuwonus pelamis) و یلوفین (Thunnus albacares)
محمودی وجیهه | کرامت جواد | حجت الاسلامی محمد | مولوی هومان
بازدید 855
بررسی فعالیت ضد مخمری عصاره هیدروالکلی چای سبز در محیط کشت و شیر استریل
عیسی زاده رازلیقی سمیرا | خمیری مرتضی | صادقی علیرضا | کاشانی نژاد مهدی | میرزایی حبیب اله
بازدید 813
اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگی های خمیر و کیک برنجی
صالحی فخرالدین | گوهری اردبیلی اشرف | ساترابی مریم | سوری فاطمه
بازدید 1213
اثر رنگ، سفتی و روش فرآوری گوجه فرنگی خام بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی رب گوجه فرنگی
غلامی منظور زهرا | احمدی ابراهیم | کرمی مصطفی
بازدید 1454
فرمولاسیون نانوامولسیون از اسانس مریم گلی (Salvia hypoleuca) و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی آن
قره نقده ساسان | صمدلویی حمیدرضا | صوتی خیابانی محمود | قره نقده سامان
بازدید 1600