2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
تاثیر بخاردهی بر خواص بافتی خمیر خرمای کبکاب
مدرسی فاطمه | مستعان احمد | پیروزی فرد میرخلیل | علیزاده خالدآباد محمد
علوم و صنایع غذایی ایران
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 847
بررسی میزان اسیدفیتیک و روی نان های مسطح شهر اهواز
حجتی محمد | جهانگیری علیرضا | نجفی محمدعلی
بازدید 850
مطالعه تولید زایلیتول توسط مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا جداشده از طبیعت
عسگری کرچگانی فروغ | قزلباش غلامرضا | نحوی ایرج
بازدید 996
بررسی تاثیر آب خربزه به عنوان یک افزودنی طبیعی بر خصوصیات فارینوگرافی خمیر و بهبود کیفیت نان بربری نیمه حجیم
زاوه زاد نفیسه | حقایق غلامحسین | نیک پویان حسین | رحمانی هانیه
بازدید 1740
اثرات سوربیتول، گلیسرول و لاکتیک اسید بر روی خواص مختلف لایه های نازک تهیه شده از کازئین
حشمتی وجیهه | کسائی محمدرضا
بازدید 803
ارزیابی تاثیر پوشش دهی و شرایط سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی فلافل سرخ شده به روش عمیق
حسن پور نسیم | محبی محبت | وریدی مهدی
بازدید 792
تاثیر پوترسین و آب سرد بر ویژگی های کیفی و انبارمانی میوه انبه (Mangifera indica L)
آذرکیش پیمان | شمیلی منصوره
بازدید 820
ارزیابی تاثیر پیش تیمار مایکروویو و دمای سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کدوی سرخ شده به روش عمیق
محبی محبت | حسن پور نسیم | شکرالهی یانچشمه بهداد
بازدید 825
تاثیر زمان بخار دادن و پخت بر ماندگاری و بهبود کیفیت نان ترکیبی (گندم- سورگوم)
صحرائیان بهاره | دهقان تنها لادن | شیخ الاسلامی زهرا | نقی پور فریبا
بازدید 697
تاثیر بهبود دهنده امولسیفایر SSL در خواص رئولوژیکی خمیر حاوی تفاله سیب
معززی شیما | سیدین اردبیلی سیدمهدی | عیوض زاده اورنگ
بازدید 1186
مطالعه سینتیک خشک شدن و چروکیدگی ورقه های نازک سیب زمینی در خشک کن جریان هوای موازی
روستاپور امیدرضا | مفتون آزاد ندا | خالواحمدی احمد
بازدید 1359
اثرات ژلاتین ماهی کپور نقره ای و پکتین بر خواص بافتی و رنگ پخشینه
جلیلی سیدحسن | حسینی شکرابی سیدپژمان
بازدید 1033
مقایسه تاثیر افزودن بهبود دهنده های اسیدی و خمیر ترش بر امتیاز بیاتی درنان بربری
رحیمی نرگس | کریمی مهدی | پورآذرنگ هاشم | مرتضوی سیدعلی
بازدید 995
بهینه سازی عملکرد دستگاه های درجه بندی سیب با استفاده از شناسایی لهیدگی و دمگل سیب و تکنیک ماشین بینایی
کریمی سمیرا | نیکیان اشکان | ولایتی ابوذر
بازدید 958
شناسایی عوامل موثر در ایجاد برند در شرکت های صنایع غذایی
شهسوار فاطمه | عالم تبریز اصغر
بازدید 2261
بررسی تاثیر تیمار های مختلف در کنترل قهوه ای شدن انجیر نیمه مرطوب (پرسی) رقم سبز استهبان
فرجی نوشین | مفتون آزاد ندا | فرحناکی عسکر | بدیعی فوژان | حسینی سیدابراهیم
بازدید 807
بهینه سازی ترکیب ژل بهبود دهنده برای بهبود خواص خمیر و نان بربری به روش سطح پاسخ
پورفرزاد امیر | حدادخداپرست محمدحسین | کریمی مهدی | مرتضوی سیدعلی
بازدید 992
بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئینی نخود و اسید آسکوربیک بر خصوصیات رئولوژی خمیر آرد گندم به روش سطح پاسخ
مشکانی سیدمحمد | پورفلاح زهرا | توکلی پور حمید | بهشتی سیدحامدرضا
بازدید 741
بررسی اثر دو نوع امولسیفایر و آنزیم لیپاز بر کاهش بیاتی دونات روغنی منجمد
دهقان تنها لادن | کریمی مهدی | صالحی فر مانیا
بازدید 955
بررسی اثر نوع ژلاتین بر ویژگی های کاربردی ماست قالبی فاقد چربی
معتمدزادگان علی | شهیدی یاساقی سیداحمد | حسینی پرور سیدهاشم | ابدالی سعیده
بازدید 1383
وبگردی