2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه فارسی
IRANIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
بیشتر
بازدید 806
بازدید 925
بازدید 658
نسخه انگلیسی
تاثیر بخاردهی بر خواص بافتی خمیر خرمای کبکاب
مدرسی فاطمه | مستعان احمد | پیروزی فرد میرخلیل | علیزاده خالدآباد محمد
علوم و صنایع غذایی ایران
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بازدید 799
بررسی میزان اسیدفیتیک و روی نان های مسطح شهر اهواز
حجتی محمد | جهانگیری علیرضا | نجفی محمدعلی
بازدید 812
مطالعه تولید زایلیتول توسط مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا جداشده از طبیعت
عسگری کرچگانی فروغ | قزلباش غلامرضا | نحوی ایرج
بازدید 941
بررسی تاثیر آب خربزه به عنوان یک افزودنی طبیعی بر خصوصیات فارینوگرافی خمیر و بهبود کیفیت نان بربری نیمه حجیم
زاوه زاد نفیسه | حقایق غلامحسین | نیک پویان حسین | رحمانی هانیه
بازدید 1698
اثرات سوربیتول، گلیسرول و لاکتیک اسید بر روی خواص مختلف لایه های نازک تهیه شده از کازئین
حشمتی وجیهه | کسائی محمدرضا
بازدید 759
ارزیابی تاثیر پوشش دهی و شرایط سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی فلافل سرخ شده به روش عمیق
حسن پور نسیم | محبی محبت | وریدی مهدی
بازدید 755
تاثیر پوترسین و آب سرد بر ویژگی های کیفی و انبارمانی میوه انبه (Mangifera indica L)
آذرکیش پیمان | شمیلی منصوره
بازدید 770
تاثیر زمان بخار دادن و پخت بر ماندگاری و بهبود کیفیت نان ترکیبی (گندم- سورگوم)
صحرائیان بهاره | دهقان تنها لادن | شیخ الاسلامی زهرا | نقی پور فریبا
بازدید 660
تاثیر بهبود دهنده امولسیفایر SSL در خواص رئولوژیکی خمیر حاوی تفاله سیب
معززی شیما | سیدین اردبیلی سیدمهدی | عیوض زاده اورنگ
بازدید 1132
مطالعه سینتیک خشک شدن و چروکیدگی ورقه های نازک سیب زمینی در خشک کن جریان هوای موازی
روستاپور امیدرضا | مفتون آزاد ندا | خالواحمدی احمد
بازدید 1314
اثرات ژلاتین ماهی کپور نقره ای و پکتین بر خواص بافتی و رنگ پخشینه
جلیلی سیدحسن | حسینی شکرابی سیدپژمان
بازدید 989
مقایسه تاثیر افزودن بهبود دهنده های اسیدی و خمیر ترش بر امتیاز بیاتی درنان بربری
رحیمی نرگس | کریمی مهدی | پورآذرنگ هاشم | مرتضوی سیدعلی
بازدید 951
بهینه سازی عملکرد دستگاه های درجه بندی سیب با استفاده از شناسایی لهیدگی و دمگل سیب و تکنیک ماشین بینایی
کریمی سمیرا | نیکیان اشکان | ولایتی ابوذر
بازدید 891
شناسایی عوامل موثر در ایجاد برند در شرکت های صنایع غذایی
شهسوار فاطمه | عالم تبریز اصغر
بازدید 2192
بررسی تاثیر تیمار های مختلف در کنترل قهوه ای شدن انجیر نیمه مرطوب (پرسی) رقم سبز استهبان
فرجی نوشین | مفتون آزاد ندا | فرحناکی عسکر | بدیعی فوژان | حسینی سیدابراهیم
بازدید 762
ارزیابی تاثیر پیش تیمار مایکروویو و دمای سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کدوی سرخ شده به روش عمیق
محبی محبت | حسن پور نسیم | شکرالهی یانچشمه بهداد
بازدید 761
بهینه سازی ترکیب ژل بهبود دهنده برای بهبود خواص خمیر و نان بربری به روش سطح پاسخ
پورفرزاد امیر | حدادخداپرست محمدحسین | کریمی مهدی | مرتضوی سیدعلی
بازدید 933
بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئینی نخود و اسید آسکوربیک بر خصوصیات رئولوژی خمیر آرد گندم به روش سطح پاسخ
مشکانی سیدمحمد | پورفلاح زهرا | توکلی پور حمید | بهشتی سیدحامدرضا
بازدید 696
بررسی اثر دو نوع امولسیفایر و آنزیم لیپاز بر کاهش بیاتی دونات روغنی منجمد
دهقان تنها لادن | کریمی مهدی | صالحی فر مانیا
بازدید 908
بررسی اثر نوع ژلاتین بر ویژگی های کاربردی ماست قالبی فاقد چربی
معتمدزادگان علی | شهیدی یاساقی سیداحمد | حسینی پرور سیدهاشم | ابدالی سعیده
بازدید 1317