Archive
Year
Volume(Issue)
Issues
Journal Article
Download
انگلیسی Version
علوم و صنایع غذایی ایران
Year:
Volume:
Issue:
Pages:
Citations:
Views:
Downloads:
more
View 627
بررسی توانایی سویه های لاکتوباسیل جدا شده از فرآورده های لبنی سنتی در حذف آفلاتوکسین B1
تاج آبادی ابراهیمی مریم | بهرامی هدی | هاشمی مریم | مظاهری منصوره | جعفری پروانه
مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
View 409
تعیین منحنی هم دمای جذب و انرژی پیوندی پودر دانه های خشک شده انار و برازش مدل های مختلف
رضایی کبری | نیاکوثری مهرداد | زارع داریوش
View 392
مطالعه بافت شناسی فرآورده های گوشتی حرارت دیده از نظر وجود بافتهای غیر مجاز و ارتباط آن با میزان کلاژن و هیدروکسی پرولین فراورده
فکری معصومه | حسینی هدایت | اسکندری سهیل | جاهد غلامرضا | ادیب مرادی مسعود
View 619
تولید ایزوله پروتئین ماهی و سوریمی از ماهی کپور و بررسی مولفه های رنگی در آن ها
آزادیان محسن | موسوی نسب مرضیه
View 505
تولید کنسانتره از میوه انجیر خشک (واریته سبز) و بررسی تغییرات رنگ آن در طول تغلیظ
فروزنده فاطمه | مفتون آزاد ندا | فرحناکی عسگر | حسینی سیدابراهیم
View 800
اثر حرارت دهی با مایکروویو بر عضله راسته شتر یک کوهانه (Camelus dromedaries)
نیک مرام پرنگ | یارمند محمدسعید | امام جمعه زهرا
View 390
تاثیر هیدروکسی پروپیلاسیون بر خصوصیات رئولوژیکی، مورفولوژیکی و گرمایی نشاسته گندم و جودوسر
صابری بهاره | مجذوبی مهسا | فرحناکی عسگر
View 430
بررسی امکان تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ های گوار و گزانتان
نقی پور فریبا | کریمی مهدی | حبیبی نجفی محمدباقر | حدادخداپرست محمدحسین | شیخ الاسلامی زهرا | قیافه داوودی مهدی | صحرائیان بهاره
View 1082
امکان سنجی تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی عسل خشک شده با دو روش تصعیدی و مایکروویو
علمی آیدا | اسمعیلی محسن
View 582
بررسی اثر اینولین بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و زنده مانی پروبیوتیک ها در ماست منجمد
رضایی راحیل | خمیری مرتضی | اعلمی مهران | کاشانی نژاد مهدی
View 601
آلودگی به آفلاتوکسین ها و اکراتوکسین A در فلفل قرمز ایرانی پس از برداشت
سالاری رزیتا | حبیبی نجفی محمدباقر | بروشکی محمدطاهر | مرتضوی سیدعلی | فتحی نجفی محسن
View 540
بررسی اثر باکتری Lactobacillus plantarum و دماهای مختلف فرآوری بر روی خصوصیات کارکردی سوسیس تخمیری تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
جعفرپور سیدعلی | یگانه سکینه | علی نژاد عاطفه | صفری رضا
View 496
مدل سازی ریاضی تراکم میکروبی بر اساس روش امپدانس در فیله گوشت ماکیان و بررسی تطابق آن با مقدار ازت فرار تام (TVN)
فضل آرا علی | پورمهدی بروجنی مهدی | جافری فروغ
View 466
تغییرات آهنگ تبخیر، ضریب انتشار رطوبت موثر، انرژی فعال سازی و انرژی مصرفی خشک کردن برش های نازک قارچ در خشک کن مایکروویو - خلا
مینایی سعید | متولی علی | همتیان رسول | عباسی سلیمان | قادری عبدالرحمن | نجفی غلامحسن
View 869
فارسی Version
INVESTIGATION ON THE ANTIMICROBIAL EFFECT OF CASEINATE EDIBLE FILM CONTAINING THE ESSENTIAL OIL OF ZATARIA MULTIFLORA
BOROUMAND A. | |
IRANIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
View 630