2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه فارسی
IRANIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
بیشتر
بازدید 837
بازدید 667
بازدید 781
بازدید 890
نسخه انگلیسی
تاثیر زمان یخ گذاری روی کیفیت میگوی پرورشی وانامی
پراشیده نسرین | علیزاده دوغیکلایی ابراهیم | محمدی مهدی
علوم و صنایع غذایی ایران
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بازدید 718
رفتار فیزیولوژیکی میوه خرمالو، رقم کرج، در پاسخ به تیمار پس از برداشت آب گرم و دمای انبارداری
خادمی اورنگ | زمانی ذبیح اله | مستوفی یونس | کلانتری سیامک | رسولی موسی
بازدید 881
بررسی پارامترهای خشک شدن لایه نازک حبه های انار در خشک کن ترکیبی خلا- خورشیدی
علائی بهنام | امیری چایجان رضا
بازدید 809
بررسی اثر بازدارندگی اسانس زیره سبز و نیسین بر میزان رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله ماهی قزل آلا با استفاده از تکنولوژی ترکیبی
رومیانی لاله | رکنی نوردهر
بازدید 824
بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) و هیدروکلوئیدهای آگار و گوار روی فعالیت آب، بافت، پارامترهای رنگی و پذیرش کلی پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی
خزایی پول اسماعیل | شهیدی فخری | مرتضوی سیدعلی | محبی محبت
بازدید 962
اثر بسته بندی فعال با پوشش پلی وینیل کلرید بر بازارپسندی قارچ دکمه ای
کریمی نیره | مشرف لاله
بازدید 864
اثر چربی و ماده خشک بر برخی از ویژگی های پودر دوغ تولید شده به روش آزمایشگاهی
رشیدی کمیل | مشایخ مرتضی | مرتضویان سیدامیرمحمد | امیری زهره
بازدید 852
تاثیر پوشش خوراکی ژلاتین بر کیفیت فیش فینگر کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال
کلته صونا | علیزاده دوغیکلایی ابراهیم | یوسف الهی مصطفی
بازدید 768
بررسی و مقایسه ویژگی های ضد باکتریایی عصاره های آبی دانه دو واریته کرچک روی پاتوژن های شاخص غذایی
حاتمی ثمانه | یاورمنش مسعود | محمدی ثانی علی
بازدید 651
کارآیی زئولیت و اسید سیتریک در کنترل رشد کپک و تولید آفلاتوکسین در ضایعات نان های خشک در سطح شهر مشهد و مدل سازی آن به روش شبکه های عصبی مصنوعی
معصومیان زهره | یاورمنش مسعود | شهیدی نوقابی مصطفی | صادقی محمود | سهرابی بالسینی محمد
بازدید 672
جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی باکتریهای لاکتوباسیلوس با پتانسیل پروبیوتیکی از شیر گاوی و ماست سنتی شهرستان خوی
نریمانی طاهره | تاری نژاد علیرضا | حجازی محمدامین
بازدید 912
تهیه و تعیین برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم زیست تخریب پذیر پروتئینی از دانه گاو دانه (Vicia ervilia)
عربستانی اکرم | کدیور مهدی | شاهدی محمد | گلی سیدامیرحسین
بازدید 761
اثر پوشش خوراکی لیپیدی (گلیسریل منواستئارات یا موم کارنوبا) بر زمان ماندگاری کشمش
ایوبی اعظم | صداقت ناصر | کاشانی نژاد مهدی | محبی محبت | یوسف تبار نجمه
بازدید 1383
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیبر پوسته و مغز هسته خرما
شکرالهی فاطمه | تقی زاده مسعود | کوچکی آرش | حدادخداپرست محمدحسین
بازدید 1618
بررسی اثر مخلوط صمغ قدومه شیرازی- پروتئین آب پنیر تغلیظ شده بر پایداری امولسیون روغن ذرت در آب
علی پور آسیه | کوچکی آرش | کدخدایی رسول | وریدی مهدی
بازدید 1123
بررسی اثر بنتونیت و ژلاتین بر شاخص های تصفیه شربت خام چغندر قند به منظور تولید قند مایع
جاهد عیسی | حدادخداپرست محمدحسین | الهی محمد
بازدید 897
بررسی اثر نسبت های مختلف فاز آبی، پروتئین ها و امولسیفایرها بر ویژگی های رئولوژیکی کره کم چرب
واحدی نفیسه | مظاهری تهرانی مصطفی | رضوی سیدمحمدعلی
بازدید 1152
افزایش زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بهبود خواص کیفی در ماست سین بیوتیک با استفاده از فیبر سیب و گندم
زمردی شهین | آبرون نجمه | خسروشاهی اصل اصغر
بازدید 1345
مدل سازی ریاضی فرآیند خشک شدن لایه نازک میوه گلابی و بررسی اثر دما و سرعت هوای خشک کن بر تغییر رطوبت نسبی هوای خروجی
حیدری محمدمهدی | نصیری سیدمهدی
بازدید 1094
تولید و ارزیابی خواص رئولوژیکی و حسی نان تافتون حاوی دانه روغنی بزرک
روزگار محمدهادی | شاهدی محمد | همدمی ناصر
بازدید 796