2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه فارسی
IRANIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
بیشتر
بازدید 1373
بازدید 941
نسخه انگلیسی
بهینه سازی استخراج عصاره ازگیل با استفاده از روش مخلوط و اثر آن بر تعدادی از باکتری های عامل عفونت در شرایط آزمایشگاهی
طباطبایی یزدی فریده | علیزاده بهبهانی بهروز | الغونه علی | زنگانه حسین
علوم و صنایع غذایی ایران
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بازدید 922
ارزیابی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس گیاهان خوشاریزه Echinophora cinerea Boiss و چای کوهی Stachys lavandulifolia Vahl در شرایط آزمایشگاهی
زارعلی مریم | حجتی محمد | تهموزی دیده بان سعید | جوینده حسین
بازدید 951
بررسی تاثیر پرتودهی صمغ کتیرا بر توانایی این صمغ در پایدارسازی امولسیون روغن در آبامولسیون روغن در آب
ملاخلیلی میبدی ندا | محمدی فر محمدامین | عبدالملکی خدیجه
بازدید 888
اندازه گیری مقدار روغن، پروفیل اسیدهای چرب و فیتواسترول های چند اکوتیپ مختلف دانه روغنی ماریتیغال در شمال غرب کشور
فتحی آچاچلویی بهرام | علیرضالو کاظم | آزادمرددمیرچی صدیف
بازدید 761
تاثیر زمان برداشت میوه روی میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی روغن برخی از ارقام زیتون (.Olea europaea L) در منطقه رودبار
رستمی اوزمچلوئی صدیقه | قاسم نژاد محمود | رمضانی ملک رودی محمد
بازدید 979
بررسی و مقایسه میزان بازدهی و استخراج ترکیبات رنگی و طبیعی چغندر قرمز با استفاده از روش های عصاره گیری خیساندن و فراصوت
ظهوری آزاده | طباطبایی یزدی فریده | مرتضوی سیدعلی | شهیدی فخری
بازدید 784
تاثیر روشهای مختلف آماده سازی اولیه (کامل، شکم خالی و فیله شده) بر کیفیت و مدت ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای -18oC
شعبان پور بهاره | کلته صونا | ندیمی افسانه | گلعلی پور فاطمه | آذری به مریم | کی شمس مرضیه | نامدار محیا
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید
بازدید 603
تاثیر روش های کشتار بر کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای 4 درجه سانتیگراد
کمالی مهدی | زکی پوررحیم آبادی اسحق | مطلبی مغانجوق عباسعلی
بازدید 890
ارزیابی کلاژن دیواره بدن خیار دریایی گونه horrens Stichopus خلیج چابهار و ژلاتین حاصل از آن
عطاران فریمان گیلان | طاهری علی | برزکار نورا
بازدید 987
تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای ژلان، کتیرا و پکتین با متوکسیل بالا در پایدارسازی دوغ
کارآموز نعیمه | محمدی ثانی علی | رشیدی حسن
بازدید 1177
کاربرد صمغ اسفرزه و آنزیم آلفا آمیلاز قارچی روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دونات
دهقان تنها لادن | کریمی مهدی
بازدید 1050
استفاده از آب خربزه به عنوان یک رومال جدید جهت بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی نان باگت
زاوه زاد نفیسه | حقایق غلامحسین | محمدی ثانی علی | نیک پویان حسین
بازدید 607
بررسی تاثیر فرآیند غشایی اولترافیلتراسیون بر خصوصیات کیفی آب نارنج
سیدآبادی محمدمهدی | کاشانی نژاد مهدی | صادقی ماهونک علیرضا | مقصودلو یحیی
بازدید 921
بررسی نگرش مصرف کنندگان نسبت به کشاورزی ارگانیک (مورد مطالعه: استان البرز)
میرسلیمی سیدحمزه | فرهادیان همایون | خیری شقایق | خسروانی فرهاد
بازدید 973
پیش بینی برخی خصوصیات حرارتی، فیزیکی و مکانیکی میوه بنه پس از خشک کردن با خشک کن پیوسته نیمه صنعتی به کمک شبکه های عصبی مصنوعی
خیاطی ساسان | امیری چایجان رضا
بازدید 726
بررسی مقایسه ای استخراج عصاره فلفل قرمز به روش های امواج فراصوت و حرارتی و تاثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر
دهله ای زهرا | فهیم دانش مریم | سحری محمدعلی
بازدید 1379