2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه فارسی
IRANIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
بیشتر
بازدید 1011
بازدید 2178
بازدید 1057
بازدید 651
نسخه انگلیسی
بررسی تنوع جمعیتی باکتری های اسید لاکتیک آش کارده با استفاده از روش تکثیر ژن 16S rRNA و تعیین فعالیت ضدمیکروبی ترکیبات شبه باکتریوسینی
طباطبایی یزدی فریده | وسیعی علیرضا | علیزاده بهبهانی بهروز | مرتضوی سیدعلی | طباطبایی یزدی فروزان
علوم و صنایع غذایی ایران
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بازدید 1068
استفاده از آرد دانه خربزه به عنوان مقلد چربی در تولید کیک کم چرب و بررسی خصوصیات کمی و کیفی محصول نهایی
حقایق غلامحسین | زاوه زاد نفیسه
بازدید 823
بررسی غلظت جیوه در خاک و برنج های پرکشت استان مازندران و برنج های پر مصرف وارداتی (هندی) و ارزیابی احتمال خطر
رضایی تبار سهیلا | اسماعیلی ساری عباس | بهرامی فر نادر
بازدید 749
استفاده از شبکه عصبی- ژنتیک الگوریتم و نروفازی برای مدل سازی دینامیک جمعیت میکروبی (اشرشیا کلی 29998 ATCC) سوسیس فرانکفورتر حاوی عصاره قره قات
طباطبایی یزدی فریده | الغونه علی | علیزاده بهبهانی بهروز | وسیعی علیرضا
بازدید 633
بررسی رفتار رئولوژیک و بافتی محلول های شیره، کنسانتره و قند مایع خرما در مقایسه با محلول های شکر
مردانی ماریه | فرحناکی عسگر | مصباحی غلامرضا | گل مکانی محمدتقی | مجذوبی مهسا
بازدید 1074
بررسی اثر ضدکپکی جدایه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر کپک پنیسیلیوم اکسپانسوم به عنوان شاخص فساد میکروبی آبمیوه
نیری ندا | عدالتیان محمدرضا | حبیبی نجفی محمدباقر | بحرینی معصومه
بازدید 615
بررسی تاثیر پلی ال ها (گلیسیرین، پروپیلن گلایکول، سوربیتول)، شربت اینورت و شربت گلوکز بر حجم مخصوص خمیر و زمان ماندگاری کیک روغنی
غیاثی طرزی بابک | دامن افشان پرستو | ندیمی بوشهری سارا | باخدا حسین
بازدید 2187
بهینه سازی پوشش های خوراکی کیتوسان و یا ژلاتین برای افزایش کیفیت میگو در دمای یخچال
فرج زاده فاطمه | معتمدزادگان علی | شهیدی سیداحمد | حمزه شبنم
بازدید 859
بهبود فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین های سویای رسوب یافته با اسید از طریق کانژوگه شدن با مالتودکسترین با استفاده از واکنش مایلارد
بوستانی ساره | امین لاری محمود | موسوی نسب مرضیه
بازدید 660
به کارگیری روشهای پیش پردازش داده های حاصل از طیف سنجی مرئی/ مادون قرمز نزدیک در تبیین مدلی برای پیشگویی ماده جامد محلول و اسیدیته لیموترش
جاجرمی امیر | تقی زاده مسعود | سازگارنیا آمنه | بهزاد خلیل
بازدید 716
بررسی استخراج ترکیبات فنلی برگ های رزماری به روش امواج فراصوت و تاثیر آن بر خواص ارگانولپتیکی، فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن زیتون بکر
فریدونی نوری طاهره | فهیم دانش مریم | سحری محمدعلی
بازدید 1016
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نشاسته گندم تیمارشده با امواج فراصوت
جمال آبادی مریم | صارم نژاد سولماز
بازدید 880
تاثیر ترکیبات فرمولاسیون بر خصوصیات حسی بستنی کم چرب با استفاده از روش سطح پاسخ و به کارگیری روش آنالیز اجزای اصلی برای مدل سازی پذیرش کلی
الغونه علی | محبی محبت | میرعرب سعید | خدایی دیاکو
بازدید 667
اثر ساکارز و سوربیتول بر ویژگی های فیلم پروتئینی حاصل از ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)
اوجی فرد امین
بازدید 658
مدل سازی خشک کردن لایه نازک خرمالو به دو روش هوای داغ و مادون قرمز
موسوی بایگی سیده فاطمه | فرهمند عاطفه | تقی زاده مسعود | ضیافروغی امین
بازدید 873
تحلیل مولفه های رفتار مصرف کنندگان پیرامون ضایعات مواد غذایی در شهر تهران
خسروانی فرهاد | پزشکی راد غلامرضا | فرهادیان همایون
بازدید 1643