پروتئین ها دسته وسیعی از بیوپلیمرهای زیست تخریب پذیر خوراکی هستند. پروتئین گلوتن گندم یکی از این پروتئین هاست که طی تولید نشاسته از گندم به عنوان فراورده فرعی تولید می شود. یکی از کاربردهای بالقوه این پروتئین، تولید فیلم ها و پوشش های زیست تخریب پذیر خوراکی است. در این پژوهش، تاثیر عامل های گوناگون روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی فیلم های حاصل از پروتئین گلوتن شامل بازدارندگی در برابر بخار آب و گازها، ویژگی های مکانیکی و ویژگی های حرارتی مورد بررسی قرار گرفته است. برای مثال، مشاهده شده است که با افزودن ترکیب های لیپیدی، نفوذپذیری فیلم گلوتن نسبت به بخار آب کاهش می یابد ولی با افزایش میزان پلاستی سایزر، نفوذپذیری بیشتر می شود. میزان پلاستی سایزر هم چنین روی ویژگی های مکانیکی فیلم تاثیر منفی دارد. نوع ماده اولیه، شرایط متفاوت تولید فیلم، و همچنین تیمارهای پس از تولید تاثیر زیادی بر ویژگی های این فیلم ها دارد که در این مقاله، مورد بررسی قرار گرفته اند.