میزان تحمل به شوری شش گونه هالوفیت(Halochnemum strobilaceum, Halostachys belangeriana, Salsola tomentosa, Salicornia europea, Halopeplis perfoliata, Salsola crassa) در مرحله جوانه زنی در برابر غلظت های صفر، 1، 2، 3، 4 و 5 % کلرید سدیم ارزیابی شد. در غلظت های 1 و 2% کلرید سدیم همه بذرها همانند آب مقطر به طور کامل جوانه زدند. با افزایش سطح کلرید سدیم، تفاوت بین این گونه ها آشکار شد. سه گونه دوم (متعلق به سواحل دریاچه نمک مهارلو) در مقایسه با سه گونه اول (متعلق به بیابان های گاوخونی) متحمل تر بودند. در این بین، متحمل ترین گونه S. europea بود. در مرحله دوم آزمایش ها و برای بررسی تاثیر اسید جاسمونیک بر جوانه زنی بذر در تنش شوری با غلظت های بالای کلرید سدیم، بذرها با اسید جاسمونیک (صفر، 0. 01، 0. 1، 1، 10 و 100 میکرومولار) پرایم شدند و در ظروف پتری تحت غلظت های مختلف کلرید سدیم قرار گرفتند: 3، 4 و 5% برای گونه های منطقه گاوخونی و 4 و 5% برای گونه های منطقه مهارلو. برای افزایش ویژگی های جوانه زنی در سطوح بالای کلرید سدیم، پرایمینگ با یک میکرومولار اسید جاسمونیک بیشترین تاثیر را داشت. با افزایش غلظت اسید جاسمونیک ( از 10 تا 100 میکرومولار) اثرات بازدارنده اسید جاسمونیک بر جوانه زنی گونه های مذکور ظاهر شد.