2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
اثر استفاده از جیره های غذایی با پروتئین خام کاهش یافته حاوی مقادیر کافی اسیدهای آمینه ضروری بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی
رستمخانی علیرضا | ایلا نیما | فرودی فرهاد | افسر علی
دانش و پژوهش علوم دامی
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 542
بررسی تولید امولسیون مضاعف برای افزایش پایداری کره کم چرب
ترکاشوند یداله | موسوی پور سیدفضل اله
بازدید 535
برآورد مولفه های واریانس و کواریانس صفات وزن بدن در گوسفند زندی با استفاده از مدل تابعیت تصادفی
صمدی سمیه | همتی بهزاد | هنرور محمود | فرهوش طرلان
بازدید 480
اثرات انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی تصحیح شده برای ازت و اسیدآمینه قابل هضم و کل، بر عملکرد، بازده انرژی و پروتئین در سویه های تجاری گوشتی راس 308 و آرین
یعقوب فر اکبر | نوری امام زاده علی | وزیری گوهر مهسا
بازدید 651
اثرات استفاده از سطوح مختلف پودر و عصاره آویشن شیرازی بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و فراسنجه های بیوشیمیایی و ایمنی خون مرغ های تخم گذار
نوبخت علی | آتش زمزم افشین | مظلوم فرشید
بازدید 665
بررسی وضعیت باتلنک در نمونه ای از جمعیت کبک ایرانی با استفاده از آنالیز ریزماهواره ها
کربلائیان عباس | امیری نیا سیروس | همتی بهزاد | عمرانی حسین
بازدید 704
اثرات واریانس QTL بر صحت انتخاب ژنومی
نادری رسول | نوشری علیرضا | امین افشار مهدی
بازدید 634
اثر جایگزینی سطوح مختلف کنجاله ذرت به جای دانه ذرت بر عملکرد، ویژگی های لاشه و فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی
قربانی قرخبلاغ سمیه | ابراهیم نژاد یحیی | یگانه عبدالرضا | قیاسی قلعه کندی جمشید
بازدید 763