با وجود تجارب جهانی مفید در زمینه بهره گیری از کارآفرینی برای توسعه اقتصادی، متاسفانه در کشور ما تاکنون به این مقوله توجه کافی نشده است. این پژوهش با هدف تحلیل موانع توسعه کارآفرینی در واحدهای تولیدی گلخانه ای در ایران و در چارچوب کلی پژوهش های پیمایشی به انجام رسیده است. نمونه آماری این پژوهش تعداد 142 نفر از کارآفرینان واحدهای گلخانه ای در کشور بوده اند که با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای با انتساب متناسب، از هشت منطقه کشور انتخاب و مورد مطالعه قرار گرفته اند. ابزار گردآوری داده ها، پرسشنامه ای بوده که بر اساس مرور ادبیات موضوع تهیه شده است. ضریب کرونباخ آلفا به منظور تشخیص پایایی پرسشنامه محاسبه گردیده است که در این پژوهش برابر با 0.93 شده است که حاکی از پایایی مناسب ابزار پژوهش بوده است. روایی محتوایی پرسشنامه نیز از طریق نظرخواهی از کارشناسان و اساتید مرتبط با موضوع تایید شده است. تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS به عمل آمده است. نتایج حاصل از تحلیل عاملی نشان داده است که عوامل سیاست گذاری، اقتصادی، پشتیبانی، آموزشی، زیرساختی و فرهنگی عمده ترین موانع توسعه کارآفرینی در واحدهای تولیدی گلخانه ای در ایران بوده اند که در مجموع 83 درصد واریانس را تبیین کرده اند. بنابراین پیشنهاد می گردد برای توسعه کارآفرینی در واحدهای تولیدی گلخانه ای به چگونگی سیاست گذاری های بخش کشاورزی و عوامل اقتصادی پیرامونی فعالیت های کارآفرینانه در بخش کشاورزی توجه کافی صورت گیرد.