Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,595
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

828
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

4

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه تاثیر سه روش مصرف عصاره چای سبز، تمرینات هوازی و ترکیب آن ها بر سطح CRP در زنان چاق

صفحات

 صفحه شروع 8 | صفحه پایان 21

چکیده

 زمینه و هدف: چاقی با افزایش التهاب و افزایش فاکتورهای پیش التهابی مانند CRP همراه است. هدف از پژوهش حاضر مقایسه تاثیر سه روش مصرف عصاره چای سبز, تمرینات هوازی و ترکیبی بر سطح CRP در زنان چاق بود.روش کار: این تحقیق نیمه تجربی در سال 1391 در شهر اصفهان انجام گرفت. 36 زن با دامنه سنی 33.63±4.78 سال, قد 157.83±5.59 سانتی متر, وزن 84.25±11.04 کیلوگرم و شاخص توده بدنی 33.80±4.11 کیلوگرم بر مترمربع به طور تصادفی به چهار گروه تمرین هوازی, مصرف عصاره چای سبز, ترکیب آن ها و کنترل تقسیم شدند. ابتدا ترکیبات بدنی, فشار خون سیستولی و دیاستولی و سطح CRP سرمی در هر چهار گروه اندازه گیری شد. برنامه تمرین هوازی هفته ای 3 جلسه به مدت 12 هفته بود. گروه عصاره چای سبز روزانه 3 کپسول عصاره 500 میلی گرمی پس از هر وعده غذای اصلی به مدت 12 هفته مصرف کردند. گروه ترکیبی به طور هم زمان به تمرین هوازی و مصرف عصاره چای سبز پرداخت. پس از 12 هفته تمام متغیرها در چهار گروه اندازه گیری شد. مقایسه درون گروهی با -t همبسته و مقایسه بین گروهی با تحلیل واریانس یک طرفه (ANOVA) انجام شد.یافته ها: در هر سه گروه سطح CRP سرم در مقایسه با گروه کنترل کاهش معنادار داشت ولی بین گروه ها تفاوت معنادار وجود نداشت (p<0.05). همچنین فشار خون سیستولی در گروه تمرین هوازی و فشار خون دیاستولی در گروه ترکیبی کاهش معنادار داشت در حالی که فشار خون سیستولی و دیاستولی در گروه مصرف عصاره چای سبز تغییر معنادار نداشت (p<0.05). در هر سه گروه ترکیبات بدن شامل وزن, BMI, درصد چربی,  WHRکاهش معنادار نداشت, ولی دور کمر در گروه تمرین هوازی و عصاره چای سبز کاهش معنادار داشت (p<0.05).نتیجه گیری: نتایج تحقیق حاضر حاکی از آن است که هم تمرین هوازی و هم مصرف عصاره چای سبز می تواند مقدار CRP سرمی را کاهش دهد و ترکیبی از این دو نیز موثر است. همچنین یافته های پژوهش حاضر بر تاثیر تمرینات هوازی بر کاهش فشار خون در زنان چاق تاکید دارد و می توان از این تمرینات برای کاهش فشار خون در زنان چاق با پرفشاری خون استفاده کرد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ذوالفقاری، مریم، تقیان، فرزانه، و هدایتی، مهدی. (1392). مقایسه تاثیر سه روش مصرف عصاره چای سبز, تمرینات هوازی و ترکیب آن ها بر سطح CRP در زنان چاق. علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)، 20(110)، 8-21. SID. https://sid.ir/paper/10005/fa

    Vancouver: کپی

    ذوالفقاری مریم، تقیان فرزانه، هدایتی مهدی. مقایسه تاثیر سه روش مصرف عصاره چای سبز, تمرینات هوازی و ترکیب آن ها بر سطح CRP در زنان چاق. علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)[Internet]. 1392؛20(110):8-21. Available from: https://sid.ir/paper/10005/fa

    IEEE: کپی

    مریم ذوالفقاری، فرزانه تقیان، و مهدی هدایتی، “مقایسه تاثیر سه روش مصرف عصاره چای سبز, تمرینات هوازی و ترکیب آن ها بر سطح CRP در زنان چاق،” علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)، vol. 20، no. 110، pp. 8–21، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/10005/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا