مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,169
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

543
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین تجربی ضریب انتقال حرارت و ضخامت فیلم در فرآیند تغلیظ آب سیب توسط تبخیر کننده با فیلم ریزان

صفحات

 صفحه شروع 73 | صفحه پایان 85

چکیده

 وجود ویتامین ها, پروتئین ها و مواد آلی دیگر سبب گردیده که تبخیر آب سیب فرآیند کامل حساس بوده و به همین دلیل این عمل باید در تجهیزاتی صورت گیرد که حداکثر راندمان در انتقال حرارت و حداقل زمان اقامت را داشته باشند. در این تحقیق, آب سیب بدست آمده از منطقه ارومیه, در یک تبخیر نیمه صنعتی با فیلم ریزان تغلیظ شده و غلظت آن به BX ˚40 رسیده و همچنین تغییرات عدد ناسلت فیلم مایع و ضخامت آن بر حسب عدد رینولدز مورد بررسی قرار گرفته است. با توجه به نتایح می توان دید که جریان فیلم مایع در محدوده جریان مغشوش قرار دارد. مقایسه نتایج بدست آمده در تبخیر آب سیب با نتایج تحقیقات قبلی نشان می دهد که عدد ناسلت فیلم مایع در این  فرآیند مطابق با عدد ناسلت بدست آمده توسط چان- سبان, گارین- کیلی بوده و کاملا نزدیک به نتایج پیش بینی شده توسط ماداور- المصری است. در عین اینکه, ضخامت فیلم مایع کمتر از ضخامت پیش بینی شده توسط بروئر, فیند و تاکاهاما است. براین اساس می توان گفت که ضریب انتقال حرارت فیلم مایع در تبخیر آب سیب بیشتراز ضریب انتقال فیلم مابع در تبخیر آب معمولی است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سمنانی رهبر، مجتبی، و کاغذچی، طاهره. (1384). تعیین تجربی ضریب انتقال حرارت و ضخامت فیلم در فرآیند تغلیظ آب سیب توسط تبخیر کننده با فیلم ریزان . مکانیک هوا فضا، 1(2)، 73-85. SID. https://sid.ir/paper/101915/fa

    Vancouver: کپی

    سمنانی رهبر مجتبی، کاغذچی طاهره. تعیین تجربی ضریب انتقال حرارت و ضخامت فیلم در فرآیند تغلیظ آب سیب توسط تبخیر کننده با فیلم ریزان . مکانیک هوا فضا[Internet]. 1384؛1(2):73-85. Available from: https://sid.ir/paper/101915/fa

    IEEE: کپی

    مجتبی سمنانی رهبر، و طاهره کاغذچی، “تعیین تجربی ضریب انتقال حرارت و ضخامت فیلم در فرآیند تغلیظ آب سیب توسط تبخیر کننده با فیلم ریزان ،” مکانیک هوا فضا، vol. 1، no. 2، pp. 73–85، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/101915/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button