مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

55
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

32
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارتباط مدت خواب و الگوی مصرف میان وعده های غذایی در افراد بزرگسال شهرستان های اصفهان، نجف آباد و اراک: برنامه قلب سالم اصفهان

صفحات

 صفحه شروع 3928 | صفحه پایان 3939

چکیده

 مقدمه: مطالعه حاضر به منظور, تعیین ارتباط مدت خواب والگوی مصرف میان وعده های غذایی انجام شد. روش کار: این مطالعه مقطعی روی داده های مرحله آخر برنامه قلب سالم اصفهان که یک برنامه مداخله-ای جامعه نگر است در شهرستان های اصفهان, نجف آباد و اراک برروی 9572 نفر از افراد بالاتر از 19 سال انجام شد. اطلاعات غذایی توسط پرسشنامه بررسی تکرر مصرف مواد غذایی به دست آمد. پس از تکمیل ساعت خواب شبانه روز, شرکت کننده ها در سه گروه افراد با خواب کم (ساعت 6≥, ), طبیعی (ساعت6 > و ساعت 9 ≥, ) و طولانی (ساعت9 >) بررسی شدند. برای بررسی ارتباط بین نوع میان وعده غذایی و ساعت خواب از رگرسیون لجستیک چندگانه استفاده شد. نتایج: شرکت کنندگان در مطالعه شامل 4028 مرد و 3882 نفر زن بودند. افراد با خواب بیشتر از 9 ساعت نسبت به افراد با میزان خواب طبیعی میزان بیشتری از انواع میوه و آبمیوه طبیعی, استفاده می کردند (02/1-002/1: % CI95و 01/1 (OR=. همچنین افرادی با خواب طولانی از مغزهای روغنی کمتری نسبت به افراد با خواب طبیعی مصرف می کردند) (99/0-94/0: % CI95و 97/0 (OR=. ولی مصرف نوشابه و آبمیوه های صنعتی در افراد با خواب کوتاه نسبت به افراد با خواب طبیعی بیشتر بود (05/1-01 /1: % CI95و 04/1 (OR=. نتیجه گیری: اگرچه بین مدت خواب و انتخاب الگوی غذایی در انتخاب برخی از میان وعده های غذایی ممکن است رابطه وجود داشته باشد, اما نمی توان الگوی غذایی خاصی را مشخص نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدی فرد، نوشین، حقیقت دوست، فهیمه، ذاکری، پریسا، مقرون، مریم، علیخاصی، حسن، کریمی، سیمین، و سجادی، فیروزه. (1400). ارتباط مدت خواب و الگوی مصرف میان وعده های غذایی در افراد بزرگسال شهرستان های اصفهان, نجف آباد و اراک: برنامه قلب سالم اصفهان. مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، 64(5 )، 3928-3939. SID. https://sid.ir/paper/1029129/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی فرد نوشین، حقیقت دوست فهیمه، ذاکری پریسا، مقرون مریم، علیخاصی حسن، کریمی سیمین، سجادی فیروزه. ارتباط مدت خواب و الگوی مصرف میان وعده های غذایی در افراد بزرگسال شهرستان های اصفهان, نجف آباد و اراک: برنامه قلب سالم اصفهان. مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد[Internet]. 1400؛64(5 ):3928-3939. Available from: https://sid.ir/paper/1029129/fa

    IEEE: کپی

    نوشین محمدی فرد، فهیمه حقیقت دوست، پریسا ذاکری، مریم مقرون، حسن علیخاصی، سیمین کریمی، و فیروزه سجادی، “ارتباط مدت خواب و الگوی مصرف میان وعده های غذایی در افراد بزرگسال شهرستان های اصفهان, نجف آباد و اراک: برنامه قلب سالم اصفهان،” مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، vol. 64، no. 5 ، pp. 3928–3939، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/1029129/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button