APA:
کپییوسفی، عاطفه، حاجی محمدی، بهادر، بوذرجمهری، فتح اله، داد، ولی، شیرمردی، پژمان، و کیقبادی، نعیمه. (1396). اثرات باریکه الکترونی بر میزان اکسیداسیون چربی در سوسیس. طلوع بهداشت، 16(3 (مسلسل 63))، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/102978/fa
Vancouver:
کپییوسفی عاطفه، حاجی محمدی بهادر، بوذرجمهری فتح اله، داد ولی، شیرمردی پژمان، کیقبادی نعیمه. اثرات باریکه الکترونی بر میزان اکسیداسیون چربی در سوسیس. طلوع بهداشت[Internet]. 1396؛16(3 (مسلسل 63)):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/102978/fa
IEEE:
کپیعاطفه یوسفی، بهادر حاجی محمدی، فتح اله بوذرجمهری، ولی داد، پژمان شیرمردی، و نعیمه کیقبادی، “اثرات باریکه الکترونی بر میزان اکسیداسیون چربی در سوسیس،” طلوع بهداشت، vol. 16، no. 3 (مسلسل 63)، pp. 1–8، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/102978/fa