مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

928
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

590
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات باریکه الکترونی بر میزان اکسیداسیون چربی در سوسیس

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 8

چکیده

 مقدمه: تیمار پرتودهی یکی از بهترین روش ها برای افزایش عمر مفید گوشت بدون اثرات سوء مغذی و ویژگی های حسی است. اگرچه باریکه الکترونی امکان ایجاد تغییراتی در مواد غذایی را دارد, اما به عنوان آسان ترین روش پرتودهی شناخته شده است. باریکه الکترونی دوستدار محیط زیست, کم هزینه و یک جایگزین موثر غیر وقت گیر نسبت به دیگر روش های آلودگی زدایی است. اکسیداسیون چربی می تواند در گوشت پرتودهی شده تولید شود. هدف از این مطالعه ارزیابی میزان اکسیداسیون چربی در سوسیس های پرتودهی شده است. یافته های این مطالعه می تواند در کنترل, ارتقا ایمنی مواد غذایی و ویژگی های کیفیتی در صنایع غذایی اثر بخش باشد.روش بررسی: سوسیس از مرکز تولیدی تهیه شد, سوسیس چرخ شده به منظور آنالیز تیوباربوتیریک اسید مخلوط و به قسمت های 25 گرمی تقسیم شد. نمونه ها شامل یک گروه شاهد و چهار گروه تیمار بودند. سوسیس های بسته بندی شده در معرض دوز های 0, 1, 2, 3 و 5 کیلوگری قرار گرفته و در روز های مختلف 0, 5, 10 و 30 بررسی شدند.یافته ها: میزان تیوباربوتیریک اسید با گذر زمان افزایش یافت. در دوز های مختلف ارتباط معنی داری مشاهده شد (P<0.05), اما بیشترین میزان تیوباربوتیریک اسید در دوز 3 کیلو گری مشاهده شد.نتیجه گیری: بکارگیری باریکه الکترونی در دوز های پایین تاثیر سوئی بر اکسیداسیون چربی در سوسیس ندارد. پرتودهی این محصولات با افزودن آنتی اکسیدان ها می تواند در کاهش یا پیشگیری اکسیداسیون چربی موثر باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یوسفی، عاطفه، حاجی محمدی، بهادر، بوذرجمهری، فتح اله، داد، ولی، شیرمردی، پژمان، و کیقبادی، نعیمه. (1396). اثرات باریکه الکترونی بر میزان اکسیداسیون چربی در سوسیس. طلوع بهداشت، 16(3 (مسلسل 63))، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/102978/fa

    Vancouver: کپی

    یوسفی عاطفه، حاجی محمدی بهادر، بوذرجمهری فتح اله، داد ولی، شیرمردی پژمان، کیقبادی نعیمه. اثرات باریکه الکترونی بر میزان اکسیداسیون چربی در سوسیس. طلوع بهداشت[Internet]. 1396؛16(3 (مسلسل 63)):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/102978/fa

    IEEE: کپی

    عاطفه یوسفی، بهادر حاجی محمدی، فتح اله بوذرجمهری، ولی داد، پژمان شیرمردی، و نعیمه کیقبادی، “اثرات باریکه الکترونی بر میزان اکسیداسیون چربی در سوسیس،” طلوع بهداشت، vol. 16، no. 3 (مسلسل 63)، pp. 1–8، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/102978/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button