مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

108
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

478
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تجربی مقاومت به ضربه صفحات ساندویچی تقویت شده با ذرات نانو سیلیکا و نانو رس

صفحات

 صفحه شروع 1573 | صفحه پایان 1582

چکیده

 یکی از روش های تقویت استحکام کامپوزیت ها به عنوان جایگزینی سبک و بهینه برای مواد متداول نظیر فلزات, استفاده از تقویت کننده های نانویی می باشد. افزودن نانوذرات می تواند با هدف تقویت مقاومت و استحکام در بارگذاری های مختلف انجام گیرد. این مطالعه به منظور بررسی اثر افزودن نانو ذرات سیلیکا و رس در میزان تغییرات مقاومت به ضربه صفحات ساندویچی در آزمون ضربه سرعت پایین می باشد. رویه ها از الیاف شیشه و رزین اپوکسی همراه با ذرات سیلیکا و رس ساخته شده است. فرآیند ساخت به صورت لایه گذاری دستی می باشد. به منظور توزیع بهتر نانو ذرات در ماتریس رویه صفحات ساندویچی از دستگاه اولتراسونیک استفاده شده است. آزمون های ضربه سرعت پایین توسط دستگاه وزنه افتان انجام شده است. آزمون ضربه سرعت پایین در 2 سطح انرژی 15 و 30 ژول انجام شد. مناطق آسیب دیده صفحات توسط SEM مورد بررسی قرار گرفت. نتایج تجربی نشان داده اند که میزان مقاومت به ضربه صفحات ساندویچی بعد از استفاده از نانو ذرات, تغییر کرده و بهبود یافته اند. بطوریکه میزان مقاومت به ضربه صفحه ساندویچی در حالت دارای 3% نانو سیلیکا و 1% نانو رس 13. 65% بالاتر از حالت بدون نانو و حالت 1% نانو سیلیکا و 3% نانو رس 6. 6% بیشتر از حالت بدون نانو می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امامیه، حمیدرضا، یارمحمد توسکی، مهدی، جباری، محسن، و خورشیدوند، احمدرضا. (1400). بررسی تجربی مقاومت به ضربه صفحات ساندویچی تقویت شده با ذرات نانو سیلیکا و نانو رس. علوم و فناوری کامپوزیت، 8(2 )، 1573-1582. SID. https://sid.ir/paper/1034495/fa

    Vancouver: کپی

    امامیه حمیدرضا، یارمحمد توسکی مهدی، جباری محسن، خورشیدوند احمدرضا. بررسی تجربی مقاومت به ضربه صفحات ساندویچی تقویت شده با ذرات نانو سیلیکا و نانو رس. علوم و فناوری کامپوزیت[Internet]. 1400؛8(2 ):1573-1582. Available from: https://sid.ir/paper/1034495/fa

    IEEE: کپی

    حمیدرضا امامیه، مهدی یارمحمد توسکی، محسن جباری، و احمدرضا خورشیدوند، “بررسی تجربی مقاومت به ضربه صفحات ساندویچی تقویت شده با ذرات نانو سیلیکا و نانو رس،” علوم و فناوری کامپوزیت، vol. 8، no. 2 ، pp. 1573–1582، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/1034495/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button