مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

752
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

569
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی شاخص های میکربی متعارف در آب آشامیدنی مناطق روستایی شهرستان تکاب (یادداشت فنی)

صفحات

 صفحه شروع 130 | صفحه پایان 135

چکیده

 با توجه به اهمیت کیفیت میکربی آب آشامیدنی و نبود مطالعه ای جامع و تحلیلی بر روی کیفیت میکربی آب آشامیدنی در مناطق روستایی شهرستان تکاب, در این پژوهش, کیفیت میکربی آب آشامیدنی در مناطق روستایی شهرستان تکاب بررسی شد. مطالعه توصیفی- مقطعی حاضر در تابستان و پاییز سال 1391, در مناطق روستایی شهرستان تکاب انجام شد پارامترهای میکربی مورد مطالعه,شامل کل کلیفرم و کلیفرم گرماپای به روش تخمیر لوله ای و نیز شمارش میکربی هتروتروفیک بود. 50 درصد روستاهای غیر زیر پوشش که از آنها نمونه برداری شد آلوده به کلیفرم و کلیفرم گرماپای بودند و در روستاهای زیر پوشش آبفار 11.9 درصد دارای آلودگی کلیفرمی و 9.5 درصد دارای آلودگی کلیفرم گرماپای بودند. میزان بهره مندی جمعیت روستایی از آب شرب سالم, از نظر کلیفرم در روستاهای زیر پوشش, غیر زیر پوشش و کل روستاها به ترتیب 88.4, 27.5 و 85 درصد بود و از نظر کلیفرم گرماپای به ترتیب 96.4, 27.5 و 91 درصد بود. در مورد آزمون هتروتروفیکدر کلیه روستاها اعم از زیر پوشش و غیر زیر پوشش تعداد موارد هتروتروفیک کوچک تر از 500, صفر بود. بر اساس آخرین رهنمود سازمان بهداشت جهانی, که 90 درصد فقدان باکتری اشرشیاکلی گرماپای در آب آشامیدنی اجتماعات کمتر از 5000 نفر را, با شرط کفایت نمونه برداری, عالی دانسته است, کیفیت میکربی آب آشامیدنی در روستاهای شهرستان تکاب مطلوب ولی پایین تر از استاندارد کشوری بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدیان فضلی، مهران، محمودی بابانظر، هوشنگ، اسدی، علی، و تاران، جعفر. (1394). بررسی شاخص های میکربی متعارف در آب آشامیدنی مناطق روستایی شهرستان تکاب (یادداشت فنی). آب و فاضلاب، 26(4 (مسلسل 98))، 130-135. SID. https://sid.ir/paper/103583/fa

    Vancouver: کپی

    محمدیان فضلی مهران، محمودی بابانظر هوشنگ، اسدی علی، تاران جعفر. بررسی شاخص های میکربی متعارف در آب آشامیدنی مناطق روستایی شهرستان تکاب (یادداشت فنی). آب و فاضلاب[Internet]. 1394؛26(4 (مسلسل 98)):130-135. Available from: https://sid.ir/paper/103583/fa

    IEEE: کپی

    مهران محمدیان فضلی، هوشنگ محمودی بابانظر، علی اسدی، و جعفر تاران، “بررسی شاخص های میکربی متعارف در آب آشامیدنی مناطق روستایی شهرستان تکاب (یادداشت فنی)،” آب و فاضلاب، vol. 26، no. 4 (مسلسل 98)، pp. 130–135، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/103583/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button