APA:
کپیسفیدکن، فاطمه، و رحیمی بیدگلی، عباس. (1381). بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس آویشن کوهی (Thymus kotschyanus) در دوره رشد گیاه و با روشهای مختلف تقطیر. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، -(15)، 1-22. SID. https://sid.ir/paper/104667/fa
Vancouver:
کپیسفیدکن فاطمه، رحیمی بیدگلی عباس. بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس آویشن کوهی (Thymus kotschyanus) در دوره رشد گیاه و با روشهای مختلف تقطیر. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1381؛-(15):1-22. Available from: https://sid.ir/paper/104667/fa
IEEE:
کپیفاطمه سفیدکن، و عباس رحیمی بیدگلی، “بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس آویشن کوهی (Thymus kotschyanus) در دوره رشد گیاه و با روشهای مختلف تقطیر،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. -، no. 15، pp. 1–22، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/104667/fa