مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,277
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

953
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه اثر نانو کود و کود کلات آهن برکمیت و کیفیت اسانس ریحان (.Ocimum basilicum L)

صفحات

 صفحه شروع 185 | صفحه پایان 193

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پیوندی، مریم، پرنده، هانیه، و میرزا، مهدی. (1394). مقایسه اثر نانو کود و کود کلات آهن برکمیت و کیفیت اسانس ریحان (.Ocimum basilicum L). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 31(2 (پیاپی 70))، 185-193. SID. https://sid.ir/paper/104681/fa

    Vancouver: کپی

    پیوندی مریم، پرنده هانیه، میرزا مهدی. مقایسه اثر نانو کود و کود کلات آهن برکمیت و کیفیت اسانس ریحان (.Ocimum basilicum L). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1394؛31(2 (پیاپی 70)):185-193. Available from: https://sid.ir/paper/104681/fa

    IEEE: کپی

    مریم پیوندی، هانیه پرنده، و مهدی میرزا، “مقایسه اثر نانو کود و کود کلات آهن برکمیت و کیفیت اسانس ریحان (.Ocimum basilicum L)،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 31، no. 2 (پیاپی 70)، pp. 185–193، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/104681/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button