APA:
کپیجایمند، کامکار، رضایی، محمدباقر، و نجفی آشتیانی، اکبر. (1386). تاثیر مدت زمان نگهداری کلاله زعفران (.Crocus sativus L) بر میزان ترکیب Crocin. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 23(2 (پیاپی 36))، 262-268. SID. https://sid.ir/paper/104722/fa
Vancouver:
کپیجایمند کامکار، رضایی محمدباقر، نجفی آشتیانی اکبر. تاثیر مدت زمان نگهداری کلاله زعفران (.Crocus sativus L) بر میزان ترکیب Crocin. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1386؛23(2 (پیاپی 36)):262-268. Available from: https://sid.ir/paper/104722/fa
IEEE:
کپیکامکار جایمند، محمدباقر رضایی، و اکبر نجفی آشتیانی، “تاثیر مدت زمان نگهداری کلاله زعفران (.Crocus sativus L) بر میزان ترکیب Crocin،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 23، no. 2 (پیاپی 36)، pp. 262–268، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/104722/fa