مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,238
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

344
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر مدت زمان نگهداری کلاله زعفران (.Crocus sativus L) بر میزان ترکیب Crocin

صفحات

 صفحه شروع 262 | صفحه پایان 268

چکیده

زعفران (Crocus sativus L.) از گیاهان مهم ایران است که در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد. بخش اعظم زعفران دنیا را استان خراسان تامین می نماید. از کلاله زعفران خشک به عنوان رنگ, رایحه, و به عنوان دارو در داروسازی استفاده می گردد. در این تحقیق تاثیر شرایط نگهداری کلاله زعفران بر میزان ترکیب کروسین زعفران مورد بررسی قرار گرفت. نمونه ها در آذرماه سال 1382 از مزرعه ای در منطقه تربت حیدریه جمع آوری و به مدت 20 ماه, در شرایط نور, محیط تاریک و در یخچال نگهداری گردید. پس از تهیه عصاره, میزان ترکیب کروسین با دستگاه HPLC مورد بررسی قرار گرفت. میزان این ترکیب در شرایط نور, تاریکی و یخچال به ترتیب 0.032 درصد, 0.038 درصد و 0.028 درصد بدست آمد. با توجه به نتایج به دست آمده بهترین شرایط نگهداری کلاله زعفران جهت حفظ بیشتر ترکیب کروسین, محیط تاریک می باشد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جایمند، کامکار، رضایی، محمدباقر، و نجفی آشتیانی، اکبر. (1386). تاثیر مدت زمان نگهداری کلاله زعفران (.Crocus sativus L) بر میزان ترکیب Crocin. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 23(2 (پیاپی 36))، 262-268. SID. https://sid.ir/paper/104722/fa

    Vancouver: کپی

    جایمند کامکار، رضایی محمدباقر، نجفی آشتیانی اکبر. تاثیر مدت زمان نگهداری کلاله زعفران (.Crocus sativus L) بر میزان ترکیب Crocin. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1386؛23(2 (پیاپی 36)):262-268. Available from: https://sid.ir/paper/104722/fa

    IEEE: کپی

    کامکار جایمند، محمدباقر رضایی، و اکبر نجفی آشتیانی، “تاثیر مدت زمان نگهداری کلاله زعفران (.Crocus sativus L) بر میزان ترکیب Crocin،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 23، no. 2 (پیاپی 36)، pp. 262–268، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/104722/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button