مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,053
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

180
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تغییرات کمی و کیفی روغن اسانسی گیاه .Zosimia absinthifolia (Vent.) Link در مراحل مختلف رشد

صفحات

 صفحه شروع 217 | صفحه پایان 224

کلیدواژه

Zosimia absinthifolia (Vent.) LinkQ3

چکیده

 Zosimia absinthifolia (Vent.) Link. گیاهی است علفی و پایا, متعلق به تیره چتریان که در مناطق وسیعی از ایران رشد می کند. بخشهای هوایی گیاه موردنظر از ارتفاعات شهرستان الشتر واقع در شمال استان لرستان جمع آوری گردید و پس از خشک شدن در سایه جهت اسانس گیری با روش تقطیر با آب (Hydrodistillation) مورد استفاده قرار گرفت. بازده اسانس در مراحل قبل از گلدهی, گلدهی و میوه دهی به ترتیب %0.65, %0.42 و (w/w) %0.8 بود. اسانس بدست آمده از این گیاه به وسیله دستگاههای GC و GC/MS آنالیز گردید. 47 ترکیب در روغن اسانسی مرحله قبل از گلدهی, 38 ترکیب در اسانس مرحله گلدهی و 37 ترکیب در اسانس مرحله میوه دهی این گیاه شناسایی گردید. –n اکتانول, جرماکرن- دی, بتا- کاریوفیلن, آلفا- پینن, لیمونن, اکتیل استات, کاریوفیلن اکسید و –n اکتانال ترکیبهای شاخص اسانس گیاه در طی مراحل مختلف رشد می باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    امیری، حمزه. (1387). بررسی تغییرات کمی و کیفی روغن اسانسی گیاه .Zosimia absinthifolia (Vent.) Link در مراحل مختلف رشد. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 24(2 (پیاپی 40))، 217-224. SID. https://sid.ir/paper/105123/fa

    Vancouver: کپی

    امیری حمزه. بررسی تغییرات کمی و کیفی روغن اسانسی گیاه .Zosimia absinthifolia (Vent.) Link در مراحل مختلف رشد. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1387؛24(2 (پیاپی 40)):217-224. Available from: https://sid.ir/paper/105123/fa

    IEEE: کپی

    حمزه امیری، “بررسی تغییرات کمی و کیفی روغن اسانسی گیاه .Zosimia absinthifolia (Vent.) Link در مراحل مختلف رشد،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 24، no. 2 (پیاپی 40)، pp. 217–224، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/105123/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button