مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,051
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر روش اسانس گیری بر کمیت و ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس اوکالیپتوس کامالدولنسیس از ایران

صفحات

 صفحه شروع 103 | صفحه پایان 119

چکیده

 با توجه به تاثیر روشهای مختلف اسانس گیری بر بازده و نیز ترکیبهای تشکیل دهنده اسانسها, در این مقاله روشهای متداول اسانس گیری برای گیاهEucalyptus camaldulensis Dehn.  مورد مطالعه قرار گرفته اند. برای تهیه اسانس از این گیاه, سه روش مختلف تقطیر با آب و بخار, تقطیر با آب و تقطیر با بخار آب, به کار رفته است. بازده اسانس گیری برای سه روش مذکور به ترتیب برابر 0.22, 0.60 و 0.60 درصد بود (بر اساس وزن برگ تازه گیاه). سپس ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس به کمک روشهای مکمل GC و GC/MS مورد شناسایی قرار گرفتند (به دلیل تشابه کروماتوگرامهای حاصل از دستگاه GC, فقط اسانس حاصل از روش تقطیر با آب و بخار به دستگاه GC/MS تزریق گردید.) در سه اسانس حاصل, تعداد 22 ترکیب شناسایی گردیدند که در میان آنها به ترتیب 1 و 8- سینئول (1,8-Cineole) (8.7, 48.63 و 35.6%), پاراسیمن (p-cymene) (3.2 و 16.15 و 21.3%), اسپاتولنول (Spathulenol) (7.9, 3.3 و 6.7%) و گاماترپینن (g-terpinene) (3.1 2.5 و 2.5%) بیشترین میزان را به خود اختصاص می دهند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضایی، محمدباقر، برازنده، محمدمهدی، شاکر، حسین، و آقایی، کیوان. (1380). تاثیر روش اسانس گیری بر کمیت و ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس اوکالیپتوس کامالدولنسیس از ایران. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، -(8)، 103-119. SID. https://sid.ir/paper/105242/fa

    Vancouver: کپی

    رضایی محمدباقر، برازنده محمدمهدی، شاکر حسین، آقایی کیوان. تاثیر روش اسانس گیری بر کمیت و ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس اوکالیپتوس کامالدولنسیس از ایران. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1380؛-(8):103-119. Available from: https://sid.ir/paper/105242/fa

    IEEE: کپی

    محمدباقر رضایی، محمدمهدی برازنده، حسین شاکر، و کیوان آقایی، “تاثیر روش اسانس گیری بر کمیت و ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس اوکالیپتوس کامالدولنسیس از ایران،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. -، no. 8، pp. 103–119، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/105242/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا