مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,314
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

6

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه نمونه آزمایشگاهی و صنعتی اسانس گل محمدی، .Rosa damascena Mill از لحاظ کمیت و کیفیت ترکیبهای عمده، از منطقه کاشان

صفحات

 صفحه شروع 63 | صفحه پایان 72

چکیده

گل محمدی با نام علمی Rosa damascena Mill. در مناطق مختلف ایران کشت می گردد. امکان تولید اسانس و گلاب از آن در سطح وسیع وجود دارد. اسانس این گیاه در صنایع عطرسازی, آرایشی و غذایی مصرف گسترده ای دارد. در این تحقیق, استخراج دو نمونه اسانس گل محمدی شهرستان کاشان که به روش تقطیر با آب و به صورت آزمایشگاهی و صنعتی تهیه شده بود, توسط دستگاه های کروماتوگرافی گازی (GC) و کروماتوگرافی گازی متصل به طیف سنج جرمی (GC/MS) مورد تجزیه و شناسایی قرار گرفتند. ترکیبهای عمده در اسانس صنعتی شامل:phytol  (39.3 درصد),n-henicosane  (16.5 درصد),hexadecane  (12.5 درصد),n-heptadecane  (5.9 درصد) وcitronellol  (4.1 درصد) و ترکیبهای عمده نمونه اسانس آزمایشگاهی شامل: n-nonadecane  (21 درصد),citronellol  (20.3 درصد),geraniol  (19 درصد) وphenylethyl alcohol  (18.9 درصد) بودند. در این تحقیق ملاحظه می نمایید که بین ترکیبهای عمده موجود در اسانس که از اهمیت خاصی برخوردار می باشند از جمله citronellol, geraniol و phenylethyl alcohol در نمونه اسانس صنعتی یافت نمی شود یا به صورت جزیی موجود است, بنابراین, با توجه به اطلاعات موجود امکان بررسی نقاط قوت و ضعف روشهای استحصال با بررسی بیشتر مشخص می گردد.                         

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضایی، محمدباقر، جایمند، کامکار، طبایی عقدایی، سیدرضا، و برازنده، محمدمهدی. (1382). مقایسه نمونه آزمایشگاهی و صنعتی اسانس گل محمدی, .Rosa damascena Mill از لحاظ کمیت و کیفیت ترکیبهای عمده, از منطقه کاشان. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 19(1)، 63-72. SID. https://sid.ir/paper/105302/fa

    Vancouver: کپی

    رضایی محمدباقر، جایمند کامکار، طبایی عقدایی سیدرضا، برازنده محمدمهدی. مقایسه نمونه آزمایشگاهی و صنعتی اسانس گل محمدی, .Rosa damascena Mill از لحاظ کمیت و کیفیت ترکیبهای عمده, از منطقه کاشان. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1382؛19(1):63-72. Available from: https://sid.ir/paper/105302/fa

    IEEE: کپی

    محمدباقر رضایی، کامکار جایمند، سیدرضا طبایی عقدایی، و محمدمهدی برازنده، “مقایسه نمونه آزمایشگاهی و صنعتی اسانس گل محمدی, .Rosa damascena Mill از لحاظ کمیت و کیفیت ترکیبهای عمده, از منطقه کاشان،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 19، no. 1، pp. 63–72، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/105302/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button